Η Βίλα έκανε λυπηρή την πρεμιέρα του Άλαρνταϊς στην Γουέστ Μπρομ

Ο Σαμ Άλαρνταϊς κατάλαβε πως έχει μπροστά του πολλή δουλειά αν θέλει να σώσει την Γουέστ Μπρομ τη φετινή σεζόν, με τον Big Sam να βλέπει τους ποδοσφαιριστές του αρκετά ανοργάνωτους, να γνωρίζουν την ήττα με σκορ 3-0 στο «Χόθορνς» και να μένουν με παίκτη λιγότερο από το 36ο λεπτό...  



Η Βίλα έκανε λυπηρή την πρεμιέρα του Άλαρνταϊς στην Γουέστ Μπρομ

Οι «χωριάτες» μάλλον με σχετική ευκολία πήραν τους τρεις βαθμούς από την αναμέτρηση της Κυριακής απέναντι στους «baggies» για την 14η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Από το 5ο λεπτό από σέντρα του Μπέρτραντ Τραορέ, ο Ελ Γκάζι κατάφερε να σκοράρει σε μια φάση που η άμυνα των γηπεδούχων ήταν ... αλλού γι' αλλού.

Όλα – όπως φάνηκε και από τον τρόπο που εξελίχθηκε το παιχνίδι – τελείωσαν στο 36' όταν ο Τζέικ Λίβερμορ με πολύ άσχημο πέσιμο στα πόδια του Γκρίλις πήρε την κόκκινη κάρτα έπειτα και από το βίντεο της φάσης το οποίο θέλησε να παρακολουθήσει ο ρέφερι.

Καθ' όλα ορθή απόφαση από τον διαιτητή που άφησε την Γουέστ Μπρομ με παίκτη λιγότερο, με την Βίλα να κυριαρχεί στο υπόλοιπο κομμάτι του ματς.

Ο Γουότκινς σκόραρε δίχως όμως να μετρήσει το γκολ με τον VAR να εντοπίζει οφσάιντ, ο Τραορέ στο 85' με πανέμορφο χαμηλό αριστερό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και στο 87' ο Ελ Γκάζι από την άσπρη βούλα έπειτα από πέναλτι που κέρδισε ο Γκρίλις έγραψε το τελικό 3-0.

Στην 9η θέση με 12 ματς η Βίλα, στο -3 από τις θέσεις της σωτηρίας με 7 βαθμούς η Γουέστ Μπρομ στο αρνητικό ντεμπούτο του Σαμ Άλαρνταϊς στην άκρη του πάγκου μετά την αντικατάσταση του Σλάβεν Μπίλιτς.

Κώστας Ζάλιαρης