Η ανοδική Βίλα των... διπλών!

Με πέναλτι του Ελ Γκάζι στις καθυστερήσεις η Άστον Βίλα πήρε μεγάλο «διπλό» στην έδρα της Γουλβς και συνέχισε την ανοδική της πορεία επικρατώντας 1-0 στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ! 



Η ανοδική Βίλα των... διπλών!

Ο ΜακΓκιν ήταν εκείνος που με την κίνησή του εντός περιοχής από αριστερά στο 94ο λεπτό ανάγκασε τον Σεμέδο να τον γκρεμίσει κι αφού ο Γουότκινς... απαλλάχθηκε από τα καθήκοντα των εκτελέσεων από την άσπρη βούλα, ο Ελ Γκάζι ευστόχησε για να γράψει το 1-0 της αναμέτρησης το μεσημέρι του Σαββάτου. 

Μάλιστα, η Άστον Βίλα είχε μείνει με παίκτη λιγότερο από το 85ο λεπτό όταν αποβλήθηκε ο Ντάγκλας Λουίζ για αγκωνιά σε προσπάθειά του να διεκδικήσει τη μπάλα με το κεφάλι, ενώ, στις καθυστερήσεις είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Ζοάο Μουτίνιο για τους «λύκους». Ο Μάικ Ντιν έβγαλε συνολικά εννέα κίτρινες κάρτες στην αναμέτρηση! 

Με αυτό το αποτέλεσμα, η Βίλα κατάφερε να φτάσει στην 8η θέση αυτή τη στιγμή και να πανηγυρίσει την 4η νίκη της στα τελευταία πέντε εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος, καταγράφοντας όλο και πιο ανοδική πορεία, με τους παίκτες του Ντιν Σμιθ στο φινάλε να δίνουν όρκο για ανάλογη συνέχεια! 

Κώστας Ζάλιαρης