Πάρτι με Μαχρέζ και ξέσπασμα η Σίτι (vids)

Με τον Μάχρεζ να πετυχαίνει χατ-τρικ, τον Κέβιν Ντε Μπρόινε να έχει κέφια με δυο ασίστ και την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να κάνει σπάνιο – για τα φετινά της δεδομένα – ξέσπασμα, η Σίτι επιβλήθηκε πανεύκολα 5-0 της Μπέρνλι στο Etihad.  



Πάρτι με Μαχρέζ και ξέσπασμα η Σίτι (vids)

Από νωρίς οι «πολίτες» έδειξαν τις διαθέσεις τους και έκαναν τους φιλοξενούμενους να σκεφτούν ότι θα είχαν ένα πολύ δύσκολο απόγευμα...

Ο Ντε Μπρόινε μόλις στο 6ο λεπτό «σέρβιρε» για τον Μαχρέζ που με το αριστερό άνοιξε εύκολα το σκορ, για να σημειώσει ένα πανέμορφο γκολ ο Αλγερινός στο 22ο λεπτό. Από εκτέλεση πλαγίου άουτ, κατάφερε να σταματήσει τη μπάλα στην περιοχή και έχοντάς την στο αριστερό να κάνει δυο προσποιήσεις και να τη στείλει στην εστία για το 2-0.

Ο Μπέντζαμιν Μεντί από αριστερά με μονοκόματο σουτ από μπαλιά του Ντε Μπρόινε έγραψε το 3-0 για τη Σίτι που δεν σταματούσε έχοντας βρει ρυθμό.

Πολύ όμορφη συνεργασία Ντε Μπρόινε, Μαχρέζ, Γουόκερ και Ζέσους για το 4-0 από τον Φεράν Τόρες στο 66’, ενώ, ο Φόντεν με ωραία σέντρα στο δεύτερο δοκάρι για τον Μαχρέζ στο 69’ συνείσφερε στο χατ-τρικ του Αφρικανού και το τελικό 5-0 της Σίτι στο ματς, με τον KdB να έχει δοκάρι στο φινάλε. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης