Το «Ολντ Τράφορντ» θέλει περισσότερο τις ευρωπαϊκές βραδιές...

Μπορεί στο πρωτάθλημα να άργησε και η πρώτη εντός έδρας νίκη και το «Ολντ Τράφορντ» κάθε άλλο παρά «φρούριο» να θεωρείται, όμως, στο Τσάμπιονς Λιγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα καταφέρνει περίφημα.  



Το «Ολντ Τράφορντ» θέλει περισσότερο τις ευρωπαϊκές βραδιές...

Οι «κόκκινοι διάβολοι» με το 4-1 επί της Μπασακσεχίρ το βράδυ της Τρίτης για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ έκαναν σημαντικότατο βήμα πρόκρισης και είναι το απόλυτο αφεντικό στον 8ο όμιλο με τους 9 βαθμούς, έναντι των 6 των Παρί και Λειψίας.

Η ομάδα του Σόλσκιερ έχει καταφέρει σε δυο εντός έδρας παιχνίδια στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση για φέτος να πάρει ισάριθμες νίκες πετυχαίνοντας 9 τέρματα, έχοντας μόλις 1 γκολ παθητικό και 1 clean sheet.
Στο πρωτάθλημα, η κατάσταση είναι παντελώς δυσανάλογη, αφού σε 5 εντός έδρας παιχνίδια μέχρι και αυτή τη στιγμή, έχει εξασφαλιστεί μονάχα 1 νίκη!

Η Γιουνάιτεντ έχει σημειώσει 3 ήττες στο «Ολντ Τράφορντ», έχει πετύχει μονάχα 3 τέρματα και έχει μετρήσει 10 γκολ από αντιπάλους, τα 6 εκ των οποίων από την Τότεναμ σε ιστορικό πέρασμα των Λονδρέζων από το γήπεδο της ομάδας του Μάντσεστερ. Τα clean sheets ειναι δυο για το σύνολο του Σόλσκιερ...

Κώστας Ζάλιαρης