Κάραγκερ: «Δεν θα διάλεγα τον Πογκμπά, ας κοιτάξουν να τον παραχωρήσουν...»

Ο Τζέιμι Κάραγκερ παίρνει το μέρος του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έπειτα από τον παραγκωνισμό του Πολ Πογκμπά στα δυο πιο πρόσφατα ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τονίζει πως ο Γάλλος χαφ έχει αποδείξει πως δεν μπορεί να προσαρμοστεί σε συστήματα και τακτικές για να προκαλέσει τον αντίκτυπο που θα ήθελαν οι «κόκκινοι διάβολοι».  



Κάραγκερ: «Δεν θα διάλεγα τον Πογκμπά, ας κοιτάξουν να τον παραχωρήσουν...»

Μιλώντας με μεγάλη ειλικρίνεια για όσα συμβαίνουν στην ομάδα του Μάντσεστερ και την περίπτωση του Πολ Πογκμπά που δεν ξεκίνησε ούτε απέναντι στην Μπασακσεχίρ για το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά ούτε και κόντρα στην Έβερτον στο πρωτάθλημα, ο Τζέιμι Καραγκερ σχολίασε στο ραδιόφωνο του TalkSport:

«Νομίζω ότι γενικά κανείς δεν είναι χαρούμενος με τον τρόπο και τη θέση που αγωνίζεται ο Πογκμπά. Το γεγονός πως το σχολιάζουμε ακόμα 4,5 χρόνια μετά, πάει να πει ότι στο κομμάτι της τακτικής και του συστήματος που παίζει η ομάδα του έχει αποδειχθεί ότι δεν έχει τον αντίκτυπο που θα ήθελαν στην ομάδα και σκέφτονταν όσα θα μπορούσαν να πάρουν από εκείνον.

Εγώ προσωπικά αυτή τη στιγμή δεν θα τον διάλεγα στην ομάδα μου αν ήμουν στη Γιουνάιτεντ. Είναι εξαιρετικός παίκτης, αλλά δεν έχει τον αντίκτυπο που είχαν ο Λάμπαρντ στην Τσέλσι, ο Τζέραρντ στη Λίβερπουλ, ο Τουρέ στη Σίτι.

Αποκτήθηκε ως ο ακριβότερος παίκτης εκείνη την εποχή για να καθοδηγήσει τη Γιουνάιτεντ σε ευρωπαϊκή επιτυχία και να πάει τον σύλλογο σε άλλο επίπεδο. Ίσως θα έπρεπε η Γιουνάιτεντ να σκεφτεί να τον παραχωρήσει το επόμενο καλοκαίρι...». 

Κώστας Ζάλιαρης