Σύμπνοια Κλοπ και Πεπ για το πρόγραμμα, έξαλλος ο Γερμανός! (vids)

Ο Γιούργκεν Κλοπ και ο Πεπ Γκουαρδιόλα ζήτησαν δραστική αλλαγή στο πρόγραμμα των αγώνων της Πρέμιερ Λιγκ σε τόσο φορτωμένες περιόδους όπως ήταν αυτή που ολοκληρώθηκε την Κυριακή. «Δώστε στα παιδιά μερικές ώρες παραπάνω να ξεκουραστούν, κάποιος πρέπει να το σταματήσει αυτό» είπε ο Γερμανός.  



Σύμπνοια Κλοπ και Πεπ για το πρόγραμμα, έξαλλος ο Γερμανός! (vids)

Οι προπονητές των Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι συμφώνησαν ότι το πρόγραμμα του πρωταθλήματος μαζί με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις των ομάδων έχει ζορίσει τόσο πολύ λόγω της ανάγκης που έχει προκύψει από τον κορονοϊό, που όμως κάνει κακό στην κατάσταση των παικτών και το θέαμα καταστρέφεται!

«Καμία ομάδα που έπαιζε βράδυ Τετάρτης εκτός έδρας στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν θα έπρεπε να παίζει στις 12:30 το μεσημέρι του Σαββάτου και επίσης η Τότεναμ έπαιξε με την Λουντογκόρετς εκτός την Πέμπτη και τώρα έπαιζε νωρίς την Κυριακή. Ας παίξουμε Κυριακή, κανένα πρόβλημα, αλλά δεν θα πρέπει να παίζουν Τετάρτη – Σάββατο. Ξυπνάς και απλά πρέπει να ξαναπαίξεις ποδόσφαιρο αν και είσαι σε κατάσταση ανάρρωσης. Η Πρέμιερ Λιγκ πρέπει ν' αλλάξει. Το Sky, το BT όλοι πρέπει να καθίσετε στο ίδιο τραπέζι να συζητήσετε αν θέλετε καλύτερο ποδόσφαιρο! Δεν είναι δυνατό όλο αυτό που γίνεται... Δώστε στα παιδιά μερικές ώρες παραπάνω. Δεν ζητάμε διαφορετική μέρα γιατί αυτό δεν γίνεται! Μετά το προηγούμενο διάλειμμα τα παιδιά έπαιζαν στο Περού και επέστρεψαν να παίξουν αμέσως... Δεν γίνεται» είπε ο Κλοπ.

Από την πλευρά του, ο Πεπ ανέφερε:

«Μιλήσαμε για τις πέντε αλλαγές. Αν μπορούμε να λέμε την γνώμη μας, συμφωνήσαμε με τον Κλοπ πως πρέπει να έχουμε πέντε αλλαγές. Ο Αλεξάντερ – Άρνολντ, διεθνής μπακ και εξαιρετικός παίκτης, τραυματίστηκε. Συμβαίνει και σε άλλες ομάδες. Παντού έχουν πέντε αλλαγές και εμείς έχουμε τρεις. Δεν ξέρω γιατί πήραν αυτή την απόφαση οι υπεύθυνοι...».

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης