Τεσσάρα με σούπερ Πούλισικ στη Ρωσία η Τσέλσι!

Μπροστά σε 10.000 οπαδούς παρά το ισχυρό δεύτερο κύμα του κορονοϊού, η Τσέλσι πέρασε με επιβλητικό τρόπο από τη Ρωσία επικρατώντας 4-0 της Κράσνονταρ για την πρώτη της νίκη στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Πρώτη φορά βασικός και γκολ ο Ζίγιεχ, άλλαξε όλο το ματς με... σόου ο Πούλισικ μπαίνοντας στο τελευταίο 20λεπτο.  



Τεσσάρα με σούπερ Πούλισικ στη Ρωσία η Τσέλσι!

Η Τσέλσι δίχως να κάνει κάτι ιδιαίτερο στο πρώτο μέρος αλλά έχοντας μια ελαφριά υπεροχή έναντι των Ρώσων, κατάφερε ν’ αποκτήσει το προβάδισμα δίχως να φτιάξει ιδιαίτερους κινδύνους μπροστά από την αντίπαλη εστία. Αρχικά στο 13ο λεπτό ο Ζορζίνιο βρήκε το δοκάρι σε εκτέλεση πέναλτι, με τον Βέρνερ στην επαναφορά να μην καταφέρνει να σκοράρει.

Το γκολ για τους «μπλε» ήρθε στο 37ο λεπτό από το δεξί σουτ του Χάντσον – Οντόι και τη μεγάλη γκέλα του Σαφόνοβ για το 1-0.

Οι Λονδρέζοι προσπάθησαν με αρκετές συνεργασίες των Ζίγιεχ και Βέρνερ αλλά και με τα ανεβάσματα του Αθπιλικουέτα από δεξιά να διατηρήσουν τον έλεγχο, ωστόσο, μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, η Κράσνονταρ πήρε τα πάνω της και άρχισε να πιέζει μήπως και καταφέρει να πιάσει σε ασταθή κατάσταση την άμυνα της Τσέλσι.

Τελικά η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ καθάρισε, με τον Τίμο Βέρνερ στο 76ο λεπτό από την άσπρη βούλα να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του έπειτα από πέναλτι που κέρδισε ο Πούλισικ αμέσως μετά την είσοδό του στο ματς. Το 3-0 διαμόρφωσε ο Χακίμ Ζίγιεχ στην πρώτη του παρουσία στο αρχικό σχήμα των «μπλε», ξανά με τον... Captain America να συμμετέχει στη δημιουργία και τον Βέρνερ να βοηθάει μοιράζοντας την ασίστ στον Μαροκινό.

Ο Πούλισικ ήταν εκείνος που έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με το τέταρτο γκολ στο 90' με προβολή ολοκληρώνοντας ένα μαγικό 20λεπτο στο ματς! 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης