Έβγαλε τα μάτια της η Τότεναμ, την «έφαγε» και ο VAR... (vid)

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης στο Λονδίνο και με την κουβέντα για τα χέρια να γίνεται όλο και πιο έντονη, Τότεναμ και Νιούκαστλ έμειναν στο 1-1 με την ομάδα του Στιβ Μπρους να παίρνει βαθμό στο 95' με το χέρι που έκανε ο Ντάιερ σε κεφαλιά του Κάρολ...



Έβγαλε τα μάτια της η Τότεναμ, την «έφαγε» και ο VAR... (vid)

Τα «σπιρούνια» απέτυχαν να συνεχίσουν νικηφόρα στην Πρέμιερ Λιγκ μετά και το εντυπωσιακό 5-2 επί της Σαουθάμπτον πριν από μια εβδομάδα με τα τέσσερα γκολ του Σον και το ένα του Κέιν. 

Ο Κέιν ήταν ο δημιουργός στο 25ο λεπτό με τη μπαλιά προς τη μικρή περιοχή από αριστερά και τον Μόουρα που έκανε την προβολή αφού ο Λο Σέλσο δεν τα κατάφερε, για να γίνει το 1-0 από τον Βραζιλιάνo. 

Αυτό θα ήταν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης στο Λονδίνο σε ένα παιχνίδι που ειδικά από το 60' και μετά έπεσε πολύ σε ρυθμό και ποιότητα, με την ομάδα του Μουρίνιο να χάνει τελικά δυο βαθμούς με το πέναλτι που κέρδισαν οι «καρακάξες» για χέρι του Ντάιερ σε φάση με τον Κάρολ όπου ο χαφ της Τότεναμ δεν έβλεπε, αλλά έκανε την παράβαση. Με τον νέο κανονισμό δεν ισχύουν τα περί πρόθεσης ή μη, οπότε είναι κανονικά πέναλτι.

Ο Καλούμ Γουίλσον στο 95' ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, ευστόχησε και κάπως έτσι έγινε το τελικό 1-1 το οποίο φυσικά είναι τεράστιο κέρδος για τη Νιούκαστλ. 

 

Κώστας Ζάλιαρης