Σκέφτεται κάμερες ασφαλείας για να γλιτώσει νέο... spygate ο Λάμπαρντ!

Έχοντας νωπές μνήμες από το περιστατικό που απασχόλησε έντονα το αγγλικό ποδόσφαιρο την περασμένη σεζόν με την μέθοδο του Μπιέλσα και το SpyGate ανάμεσα σε Λιντς και Ντέρμπι Κάουντι, ο Φρανκ Λάμπαρντ σκέφτεται να εισηγηθεί την εγκατάσταση κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης στο προπονητικό κέντρο της Τσέλσι! 



Σκέφτεται κάμερες ασφαλείας για να γλιτώσει νέο... spygate ο Λάμπαρντ!

Ο Αργεντινός τεχνικός των «παγωνιών» κατάφερε στη δεύτερη σεζόν του στον πάγκο του συλλόγου να τον επαναφέρει στην Πρέμιερ Λιγκ έπειτα από 16 χρόνια και το μεσημέρι του Σαββάτου πήρε και την πρώτη του νίκη με το 4-3 επί της Φούλαμ. 

Έχοντας γνωστοποιήσει από πέρυσι ότι παρακολουθεί όλες τις ομάδες και έχοντας προκαλέσει τεράστιο θέμα με τον «κατάσκοπο» που εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση από το προπονητικό κέντρο της Ντέρμπι Κάουντι, έχει κάνει τον Λάμπαρντ να το σκέφτεται μέχρι και φέτος! 

Ο νυν κόουτς της Τσέλσι, αν και πέρυσι κατάφερε να νικήσει την Λιντς στα ημιτελικά των Playoffs ανόδου, θέλει ν' αποφύγει οποιουδήποτε είδους κατασκοπεία και σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο σκέφτεται την εισήγηση εγκατάστασης κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης με κάμερες περιμετρικά του προπονητικού κέντρου ώστε ν' αποφευχθεί νέα πονηρή μέθοδος του Μπιέλσα...

Κώστας Ζάλιαρης