Γκρίνγουντ και Φόντεν έβαλαν κοπέλες στο ξενοδοχείο της Αγγλίας στην Ισλανδία!

Ρισκάροντας και με πιθανή μόλυνση από τον κορονοϊό και με ένα μεγάλο μπάχαλο στην εθνική ομάδα της Αγγλίας, οι Μέισον Γκρίνγουντ και Φιν Φόντεν κινδυνεύουν με αποκλεισμό και βαριά τιμωρία, αφού πιάστηκαν να έχουν βάλει κοπέλες στο ξενοδοχείο των «τριών λιονταριών» στην Ισλανδία!  



Γκρίνγουντ και Φόντεν έβαλαν κοπέλες στο ξενοδοχείο της Αγγλίας στην Ισλανδία!

Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με πολύ μεγάλο κίνδυνο για βαριά τιμωρία από την FA έπειτα από την τεράστια παραβίαση των κανονισμών.

Έβαλαν στο ξενοδοχείο της εθνικής ομάδας της Αγγλίας – όπου δεν επιτρέπεται η είσοδος αγνώστων προκειμένου άπαντες να παραμείνουν υγιείς και ασφαλείς – κοπέλες για μια βραδιά και έγιναν τσακωτοί!

Μάλιστα, ο Φόντεν έχει μακροχρόνια σχέση κι ένα μικρό παιδάκι δυο ετών, ενώ, ο Γκρίνγουντ χώρισε από τη σύντροφό του πρόσφατα.

Πλέον, δεν θα δώσουν το «παρών» στο παιχνίδι της Τρίτης με την Δανία...

«Είναι πολύ σοβαρό το περιστατικό και ήταν αφελείς και οι δυο τους. Αντιλαμβάνομαι το νεαρό της ηλικίας τους, όμως, σε μια τέτοια περίοδο πανδημίας θα έπρεπε να είναι περισσότερο υπεύθυνοι. Έχουν απολογηθεί και έχουμε διαχειριστεί εσωτερικά, εξαιρετικά το ζήτημα» είπε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ

Κώστας Ζάλιαρης