Μαγκουάιρ: Οι κλωτσιές από τους αστυνομικούς και τα «ξέρετε ποιος είμαι;» του παίκτη!

Ο Χάρι Μαγκουάιρ καταθέτει για το επεισόδιο στη Μύκονο ξεκαθαρίζοντας πως ήταν παρέα Αλβανών εκείνοι με τους οποίους διαπληκτίστηκε, όμως κατηγορείται πως άρχισε να φωνάζει «ξέρετε ποιος είμαι εγώ; Είμαι ο αρχηγός της Γιουνάιτεντ και έχω πάρα πολλά λεφτά»! Από την πλευρά του, ισχυρίστηκε ότι δέχθηκε κλωτσιά από άνδρα των Αρχών και ειρωνίες για την καριέρα του!  



Μαγκουάιρ: Οι κλωτσιές από τους αστυνομικούς και τα «ξέρετε ποιος είμαι;» του παίκτη!

Η δίκη του Χάρι Μαγκουάιρ στη Σύρο έχει... φουντώσει, με τον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να προσπαθεί ν' αποδείξει την αθωότητά του και τις Αρχές να τον κατηγορούν για δωροδοκία, αλλά και να τονίζουν πως ο αδερφός του ποδοσφαιριστή άρχισε να ρίχνει γροθιές προς πάσα κατεύθυνση!

«Με κλώτσησαν στα πόδια και μου έλεγαν “τώρα τελείωσε η καριέρα σου”» είπε ο Μαγκουάιρ, όπως ανέφερε το SkySports, με την Αστυνομία να καταθέτει πως: «Άρχισε να φωνάζει “ξέρετε ποιος είμαι εγώ; Είμαι ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχω πάρα πολλά λεφτά, πείτε μου πόσα θέλετε για να μας αφήσετε». 

Ο Άγγλος αμυντικός τόνισε πως η αδερφή του λιποθύμησε κατευθείαν μόλις αισθάνθηκε το χαράκωμα από το αιχμηρό αντικείμενο του τύπου που την πλησίασε για της πιάσει κουβέντα, ενώ, ένας άλλος αστυνομικός κατά την κατάθεσή του, φέρεται να είπε: «Την ώρα που του περνούσαμε χειροπέδες, έσπρωξε και έπεσα με την πλάτη και χτύπησα. Δέχθηκαν χτυπήματα και στα πόδια. Την επόμενη μέρα δεν πήγα στην εργασία μου γιατί ήμουν με παυσίπονα». 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης