Ζιντσένκο: «Ο Πεπ δεν ήρθε καν στ' αποδυτήρια... Τι να έλεγε;»

Ο Ζιντσένκο αποκάλυψε ότι ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν πήγε καν στ' αποδυτήρια της Μάντσεστερ Σίτι μετά τον αποκλεισμό από τη Λυών στα προημιτελικά του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Και τι να μας έλεγε, αφού όλα ήταν ξεκάθαρα...». 



Ζιντσένκο: «Ο Πεπ δεν ήρθε καν στ' αποδυτήρια... Τι να έλεγε;»

Ο Ουκρανός φουλ μπακ, μιλώντας στο επίσημο κανάλι της συντρόφου του και δημοσιογράφου, Βλάντα Σέντεν, αποκάλυψε τι συνέβη στο εσωτερικό της Σίτι αμέσως μετά το 3-1 από τους «λιονέ» και τη νέα αποτυχία των «πολιτών» να προσπεράσουν την προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρδιόλα. 

«Δεν ήρθε καν στ' αποδυτήρια να μας μιλήσει... Και τι να μας έλεγε δηλαδή; Όλα ήταν ξεκάθαρα. Είχαμε αποκλειστεί, είχαμε αποτύχει... Είναι κρίμα και για τους Σίλβα και Μπράβο που ήταν το τελευταίο τους παιχνίδι και ήθελαν τη νίκη. Σε τέτοιο επίπεδο παίζει ρόλο και η θέληση και η Λυών το ήθελε περισσότερο από εμάς, ήταν εμφανές αυτό. Καλή η ποιότητα, αλλά σε τέτοιες περιστάσεις πολλές φορές παίζει ρόλο και κάνει τη διαφορά η θέληση, η αποφασιστικότητα και ο χαρακτήρας μιας ομάδας...» είπε ο Ζιντσένκο...

Κώστας Ζάλιαρης