«Έκανε λογαριασμό 63.000 λίρες ο Μαγκουάιρ, θα φτάσει στις 90.000 το πρόστιμο»

Ο Χάρι Μαγκουάιρ του... έδωσε και κατάλαβε στη Μύκονο όπου διασκέδασε με την παρέα του προτού τα πράγματα πάρουν πολύ άσχημη τροπή και συλληφθεί από τις Αρχές. Μεγάλοι λογαριασμοί σε μπαρ, κατανάλωση αλκοόλ και τώρα... πληρώνει και βαρύ πρόστιμο μετά την παρουσία του στον εισαγγελέα.  



«Έκανε λογαριασμό 63.000 λίρες ο Μαγκουάιρ, θα φτάσει στις 90.000 το πρόστιμο»

Ο Μαγκουάιρ, ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήρθε στην Ελλάδα και τα έκανε... μαντάρα.

Αντί να φροντίσει να διασκεδάσει, να περάσει απαρατήρητος και να επιστρέψει στη δουλειά στο Μάντσεστερ, ενεπλάκη σε καυγά με συμπατριώτες του, συνελήφθη, πέρασε δυο νύχτες με χειροπέδες και βρέθηκε στον εισαγγελέα της Σύρου, όπου δήλωσε και πάλι αθώος.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του, που θα τον εκπροσωπήσει στη δίκη της 25ης Αυγούστου αφού ο παίκτης θα έχει επιστρέψει στην Αγγλία, την τελευταία νύχτα διασκέδασης όπου σημειώθηκε ο μεγάλος καυγάς – κατά τον οποίο ο Μαγκουάιρ κατήγγειλε ότι χαράκωσαν την αδερφή του με αιχμηρό αντικείμενο – προηγουμένως είχε ξοδέψει 63.000 λίρες σε ποτά!

Πλέον, το πρόστιμο που αναμένεται να του επιβληθεί προκειμένου να γλιτώσει την ποινή φυλάκισης, μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 90.000 λίρες, καθώς έχει επιβαρυνθεί και με την κατηγορία της επίθεσης κατά αστυνομικού...

Κώστας Ζάλιαρης