Ελεύθερος ο Μαγκουάιρ, ανέφερε ότι χτυπήθηκε η αδερφή του!

Το μεσημέρι του Σαββάτου αφέθηκε ελεύθερος με προθεσμία για απολογία, ο Χάρι Μαγκουάιρ, μετά τη σύλληψή του στη Μύκονο τα ξημερώματα της Παρασκεύης έπειτα από καυγά και τη μεταγωγή του στη Σύρο όπου ήρθε αντιμέτωπος με τον εισαγγελέα. 



Ελεύθερος ο Μαγκουάιρ, ανέφερε ότι χτυπήθηκε η αδερφή του!

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε κάτι περισσότερο από ένα 24ωρο γεμάτο μπελάδες, ανησυχία και προσπάθεια να ξεκαθαρίσει η υπόθεση στην οποία βρέθηκε μπλεγμένος έπειτα από τη συμμετοχή του σε καυγά τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Μύκονο. 

Συνελήφθη, αντιμετώπισε κατηγορίες αντίστασης, βιαιοπραγίας απέναντι σε αστυνομικό και προσπάθεια δωροδοκίας των Αρχών και μεταφέρθηκε στη Σύρο όπου υπήρχε εισαγγελέας. 

Το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε στην Εισαγγελία για την απολογία του, εκεί ανέφερε ότι η αδερφή του τραυματίστηκε από τους αγνώστους με αιχμηρό αντικείμενο, στον καυγά που έλαβε χώρα στο νησί των ανέμων, ενώ, τόνισε πως δεν προσπάθεια να δωροδοκήσει την Αστυνομία, αλλά να μάθει για το πρόστιμο που θα έπρεπε να καταβάλει. 

Το μεσημέρι αφέθηκε ελεύθερος, όπως ανέφερε και το δελτίο ειδήσεων του Mega, με τον ποδοσφαιριστή να παίρνει προθεσμία για την απολογία του...

Κώστας Ζάλιαρης