Άγαλμα προς τιμήν του Νταβίντ Σίλβα έξω από το Etihad! (vids)

Ο πρόεδρος της Μάντσεστερ Σίτι, Καλντούν Αλ Μουμπάρακ, αποκάλυψε πως ο σύλλογος θα τιμήσει την 10ετή προσφορά του Νταβίντ Σίλβα με ένα άγαλμα προς τιμήν του έξω από το γήπεδο κι ένα καλλιτεχνικό μωσαϊκό με τη μορφή του στο προπονητικό κέντρο! 



Άγαλμα προς τιμήν του Νταβίντ Σίλβα έξω από το Etihad! (vids)

Ο Ισπανός «μάγος» αποχωρεί έπειτα από μια 10ετία στη Μάντσεστερ Σίτι και αφήνει πίσω του τρομερή κληρονομιά και πολλές σελίδες λαμπερής ιστορίας έπειτα απ' όσα πέτυχε με το κλαμπ του Μάντσεστερ. 

Ήταν παρών στη διαδρομή της... μεταμόρφωσης από τους «φασαριόζους γείτονες» της Γιουνάιτεντ σε μια αρμάδα που κανείς δεν μπορούσε να σταματήσει και που σάρωσε τους εγχώριους τίτλους δίχως την παραμικρή αμφισβήτηση επί Πεπ Γκουαρδιόλα μέχρι και το 2019. 

Πλέον, ο Νταβίντ Σίλβα θα έχει το δικό του άγαλμα έξω από το Etihad, με τον πρόεδρο της ομάδας, Καλντούν Αλ Μουμπάρακ να αποκαλύπτει τα σχέδια του συλλόγου για την τεράστια τιμή που θέλει να κάνει στον el mago. 

Παράλληλα, θα τοποθετηθεί κι ένα ιδιαίτερο καλλιτεχνικό κάδρο με μωσαϊκό αφιερωμένο στον Σίλβα και θα τοποθετηθεί στο προπονητικό κέντρο των «πολιτών». 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης