Επέστρεψε και η Φούλαμ! (vid)

Η Φούλαμ ξανά στην Πρέμιερ Λιγκ! Με πανέξυπνη εκτέλεση φάουλ στο 105' και ένα δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 117', ο Τζο Μπράιαν έκανε τη διαφορά στον μεγάλο τελικό των πλέι-οφ ανόδου και οι cottagers επιστρέφουν στη μεγάλη κατηγορία επικρατώντας 2-1 της Μπρέντφορντ!  



Επέστρεψε και η Φούλαμ! (vid)

Η ομάδα του Σκοτ Πάρκερ ναι μεν είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης με τους bees, ωστόσο, δεν είχε επαφή με τη μπάλα στην αντίπαλη περιοχή όσο θα έπρεπε και όσο θα το ήθελε για να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις.

Η Μπρέντφορντ κατάφερε με συμπαγή άμυνα να υπάρξουν περισσότερα από 90 λεπτά αγώνα στον μεγάλο τελικό που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών στο Γουέμπλεϊ, όμως η Φούλαμ την χτύπησε ανεπανόρθωτα από στημένη φάση!

Στο 105ο λεπτό κι ενώ όλοι περίμεναν γέμισμα από τον Τζο Μπράιαν, εκείνος έκανε το φάουλ απευθείας και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0!

Το 2-0 που έκανε τους cottagers να ξεκινήσουν τους πανηγυρισμούς για τη μεγάλη τους επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ στο ακριβότερο ποδοσφαιρικό παιχνίδι του πλανήτη διαμορφώθηκε στο 117' ξανά από τον Μπράιαν. Αυτός, έγινε ο απόλυτος πρωταγωνιστής με τα δυο γκολ στην παράταση του τελικού, σκοράροντας έπειτα από ωραία συνεργασία με τον Μίτροβιτς. 

Πριν από αυτό το παιχνίδι είχε μόλις ένα γκολ σε 40 τελικές και απόψε είχε 100% ευστοχία με δυο προσπάθειες στον στόχο! 

Το τελικό 2-1 έγραψε στις καθυστερήσεις της παράτασης για τη Μπρέντφορντ ο Ντάλσγκααρντ. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης