Το... χαμογελάκι του Κλοπ βλέποντας τον Πούλισικ (vid)

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι... τον καμάρωνε. Ο Γιούργκεν Κλοπ χαμογελούσε βλέποντας τον Κρίστιαν Πούλισικ ν' αλλάζει τη ροή της αναμέτρησης στο «Άνφιλντ» το βράδυ της Τετάρτης, με τον Αμερικανό εξτρέμ και τον Γερμανό προπονητή να έχουν ιδιαίτερη σχέση από την κοινή τους παρουσία στην Μπορούσια Ντόρτμουντ πριν από αρκετά χρόνια. 



Το... χαμογελάκι του Κλοπ βλέποντας τον Πούλισικ (vid)

Ο Πούλισικ πέρασε στο ματς του «Άνφιλντ» με αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, είχε μια ασίστ στον Άμπραχαμ, πέτυχε εκείνος το τρίτο γκολ των «μπλε» και γενικά έδειξε πως είναι ικανός να κάνει τη διαφορά ακόμα κι όταν τα πράγματα έχουν ζορίσει απίστευτα. 

Ο Λάμπαρντ τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση βλέποντας την τρομερή περίοδο που διανύει ο Αμερικανός μετά το restart του πρωταθλήματος και ο Γιούργκεν Κλοπ ίσως και να είναι περήφανος για τον ποδοσφαιριστή. 

Οι δυο τους ήταν μαζί πριν από χρόνια στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο Πούλισικ ήταν εκείνος που χάρισε και μαθηματικά τον τίτλο στη Λίβερπουλ με όσα έκανε στη νίκη (2-1) της Τσέλσι επί της Μάντσεστερ Σίτι στα τέλη Ιουνίου, ενώ, στο «Άνφιλντ», είχαν την ευκαιρία να τα ξαναπούν σαν φίλοι...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης