Δυο χρόνια... σιγουριάς στο λιμάνι με Άλισον (vids)

Το κόστος των 65 εκατομμυρίων για τον Άλισον διόλου ευκαταφρόνητο ήταν, όμως, κοιτάζοντας πίσω στο χρόνο, οι άνθρωποι της Λίβερπουλ μπορούν να μένουν ήσυχοι για την επένδυση που έκαναν μια τέτοια ημέρα πριν από μια διετία παίρνοντας τον Βραζιλιάνο «κερβερο» για τα γκολπόστ. 



Δυο χρόνια... σιγουριάς στο λιμάνι με Άλισον (vids)

Είναι εκπληκτικό το γεγονός πως ο Άλισον από το 2018 και μετά έχει ηττηθεί μόλις μια φορά στο «Άνφιλντ». Και τότε, υπερασπιζόταν την εστία της Ρόμα στο Τσάμπιονς Λιγκ! 

Εκείνο το βράδυ, δέχθηκε το 20% των γκολ που έχει δεχθεί δυο χρόνια τώρα ως «κόκκινος», αφού, η ομάδα του Κλοπ είχε σκοράρει πέντε φορές εις βάρος του και έκτοτε στα εντός έδρας παιχνίδια των φετινών Πρωταθλητών Αγγλίας, ο Άλισον έχει μαζέψει τη μπάλα από τα δίχτυα του μόλις 19 φορέ! 

Ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ είναι από εκείνους που... κούμπωσαν αμέσως και συμπλήρωσαν με εκπληκτικό τρόπο το παζλ που έφτιαχνε ο Γιούργκεν Κλοπ στον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ για να φτάσει σε τεράστιες επιτυχίες και να είναι πλέον Πρωταθλητής Ευρώπης, κάτοχος του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, Πρωταθλητής Αγγλίας και να έχει μερίδιο φυσικά στο Super Cup Ευρώπης, αν και στο παιχνίδι με την Τσέλσι τον περασμένο Αύγουστο στην Τουρκία είχε παίξει ο Άντριαν. 

Κατέκτησε το Golden Glove της Πρέμιερ Λιγκ, αναδείχθηκε κορυφαίος τερματοφύλακας στα βραβεία της FIFA και κανείς δεν θα ξεχάσει το σπριντ που έκανε για να φτάσει στον Σαλάχ και να πανηγυρίσει μαζί του με το «Άνφιλντ» να σείεται στο 2-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον κόσμο να τραγουδάει για πρώτη φορά το «θα γίνουμε πρωταθλητές, πιστέψτε μας»!

Έχει μέχρι στιγμής 85 εμφανίσεις κάτω απ' τα δοκάρια της Λίβερπουλ, έχει διατηρήσει 44 φορές ανέπαφη την εστία του στη διαδρομή που έχει καταγράψει το κλαμπ του λιμανιού μ' εκείνον φτάνοντας στους θριάμβους που έχει ήδη σημειώσει με τον Κλοπ στον πάγκο, έχει 1 ασίστ και μαζί του το μέλλον φαντάζει σίγουρα λαμπερό, για όσο διαρκέσει η συνταγή της επιτυχίας που εφαρμόζεται στους «κόκκινους». 

 

𝑺𝒑𝒆𝒄𝒊𝒂𝒍 saves 🙌 𝑻𝒐𝒑-𝒄𝒍𝒂𝒔𝒔 distribution 💫 𝑴𝒆𝒎𝒐𝒓𝒂𝒃𝒍𝒆 celebrations 😍

Δημοσιεύτηκε από Liverpool FC στις Κυριακή, 19 Ιουλίου 2020

 


Κώστας Ζάλιαρης