Η απίθανη ιστορία του Φάμπρεγας με τις φωνές του Ντιέγκο Κόστα στον Κόντε! (vid)

Ο Σεσκ Φάμπρεγας σε podcast του BBC με τους Λίνεκερ και Τζίνας αποκάλυψε μια τρομερή ιστορία από την συνύπαρξή του με τον Αντόνιο Κόντε στην Τσέλσι και την ημέρα που ο Ντιέγκο Κόστα έφτασε σε σημείο να φωνάζει έξαλλος προς τον Ιταλό κόουτς για να βάλει στο ματς τον Ισπανό! 



Η απίθανη ιστορία του Φάμπρεγας με τις φωνές του Ντιέγκο Κόστα στον Κόντε! (vid)

Ο νυν χαφ της Μονακό, θυμήθηκε ένα τρομερό περιστατικό από τη σεζόν 2016-2017, όταν τότε δυσκολεύτηκε αρκετά να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Αντόνιο Κόντε, όμως, έφτασε σε σημείο να τον κάνει να παραδεχθεί πως έκανε λάθος και να κατακτήσουν μαζί το πρωτάθλημα. 

«Σε ματς με τη Γουέστ Μπρομ που όλοι ήξεραν ότι ο αντίπαλος θ' αντισταθεί αμυντικά, ίσως έπρεπε να παίξω γιατί λόγω των χαρακτηριστικών μου, σε αυτό είμαι καλύτερος από τον Μάτιτς ή τον Καντέ. 

Ο χρόνος περνούσε και δεν έμπαινα στο ματς... Ξαφνικά ο Ντιέγκο Κόστα έρχεται προς τον πάγκο κι αρχίζει να φωνάζει "βάλε μέσα τον Σεσκ!!!" και να κουνάει τα χέρια του! Εγώ εκεί που καθόμουν κρύφτηκα και σκεφτόμουν "τι κάνει τώρα;" . 

Ο Κόντε με έβαλε στο ματς και μετά από δυο λεπτά έκανα την ασίστ στον Κόστα για να κερδίσουμε 1-0» είπε ο Φάμπρεγας! 

 

"Diego Costa was shouting PUT CESC ON!" This is brilliant from Cesc Fabregas 😂 Download the new MOTD Top 10 podcast via BBC Sounds

Δημοσιεύτηκε από Match of the Day στις Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020

 

Κώστας Ζάλιαρης