Ο Γκουαρδιόλα δεν μπορούσε να εξηγήσει την ήττα ...

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έμεινε να προσπαθεί να σκεφτεί τι μπορεί να φταίει για τη φετινή Μάντσεστερ Σίτι και έχει φτάσει σε σημείο να μετράει 9 ήττες στο πρωτάθλημα μετά και το 1-0 από τη Σαουθάμπτον το βράδυ της Κυριακής. 



Ο Γκουαρδιόλα δεν μπορούσε να εξηγήσει την ήττα ...

Ο Καταλανός κόουτς για πρώτη φορά στην προπονητική του καριέρα βλέπει 9 φορές την ομάδα του να φεύγει ηττημένη από το γήπεδο σε επίπεδο πρωταθλήματος. 

Ακόμα και την πρώτη του πολύ περίεργη και μετριότατη σεζόν στο αγγλικό ποδόσφαιρο, όταν ακόμα δεν ήξερε πως λειτουργούν τα πράγματα και πόσο υψηλό ήταν το επίπεδο του ανταγωνισμού, είχε 6 ήττες και φέτος έχει φτάσει στις 9! 

«Δεν μπορεί να πει κάποιος ότι δεν είμαστε ομάδα που σκοράρει γιατί είμαστε πρωτοπόροι στα γκολ και επίσης έχουμε δεχθεί τις λιγότερες ευκαιρίες από τους αντιπάλους μας. Παρ' όλα αυτά χάνουμε παιχνίδια... Είναι δύσκολο ακόμα και για εμένα να βρω μια εξήγηση...» είπε μετά το ματς με τους «άγιους». 

Η Σίτι έχει δεχθεί 249 τελικές, τις λιγότερες από κάθε άλλη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, έχει 9 ήττες για φέτος, τις περισσότερες σε ολόκληρη την προπονητική καριέρα του Πεπ Γκουαρδιόλα σε μια αγωνιστική περίοδο και δεν πρόκειται η φετινή ομάδα να ξεπεράσει τη συγκομιδή βαθμών που είχε η Λίβερπουλ... πριν ακόμα ξεσπάσει ο κορονοϊός! 

Κώστας Ζάλιαρης