Ο Άλισον πρόλαβε κι έδειξε πως είναι ο κορυφαίος για τη φετινή Πρέμιερ!

Ο πορτιέρε της Λίβερπουλ σε 20 παιχνίδια τη φετινή αγωνιστική περίοδο στην Πρέμιερ Λιγκ έχει καταφέρει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του στα 10 από αυτά, με την διοργανώτρια αρχή να επισημοποιεί στοιχεία που τον αναδεικνύουν κορυφαίο όλων για τη σεζόν... μέχρι τη στιγμή της αναβολής!  



Ο Άλισον πρόλαβε κι έδειξε πως είναι ο κορυφαίος για τη φετινή Πρέμιερ!

Ο Άλισον, αν και στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος είχε αποκομίσει σοβαρό πρόβλημα στη γάμπα με αποτέλεσμα να χάσει αρκετά ματς και να τον αντικαταστήσει ο Άντριαν, κατάφερε μόλις επέστρεψε να κάνει αισθητή την παρουσία του κάτω από τα δοκάρια.

Η Λίβερπουλ έφτασε στο +25 από τη Σίτι στην κορυφή της βαθμολογίας, ο διεθνής γκολκίπερ έχει 10 clean sheets σε 20 αναμετρήσεις πρωταθλήματος και ποσοστό επιτυχημένων επεμβάσεων σε τελικές προσπάθειες αντιπάλων προς το στόχο, στο 80,4%.

Αυτή είναι η καλύτερη επίδοση που έχει καταγραφεί για φέτος, με τον Ούγκο Γιορίς της Τότεναμ ν' ακολουθεί με ποσοστό επιτυχημένων επεμβάσεων στο 78,1%, τον Βίκτορ Γκουαΐτα της Κρίσταλ Πάλας να βρίσκεται στο 75,7% και τον Ντιν Χέντερσον της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να έχει ποσοστό 75,6%, εντυπωσιάζοντας με την παρουσία του στις «λεπίδες» ως δανεικός από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Κώστας Ζάλιαρης