Τελικά τι γίνεται με τα μαλλιά του Μπέκαμ; (pics)

Λατρεμένος Βρετανός ποδοσφαιριστής, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ κέντριζε τα βλέμματα τόσο με το ταλέντο του όσο και με τα ξεχωριστά, άλλοτε εκκεντρικά, κουρέματα του! Σαν τον Σαμψών θα έλεγε κανείς πως ήταν η κινητήριος δύναμη του.. τι γίνεται όμως πλέον με τα μαλλιά του και παρουσιάζουν τέτοια διαφορά, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα;  



Τελικά τι γίνεται με τα μαλλιά του Μπέκαμ; (pics)

Πρόκειται για έναν από τους πιο αγαπημένους ποδοσφαιριστές στον κόσμο που έχει συνδέσει το όνομα του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο γυναικείος πληθυσμός όμως τον έχει ξεχωρίσει λόγω του παρουσιαστικού του. Είναι κάτι σαν τον Μπραντ Πιτ της Αγγλίας και δεν είναι άλλος από τον Ντέιβιντ Μπέκαμ!

Ο πρώην ποδοσφαιριστής έχει απασχολήσει πολλές φορές για τις ιδιαίτερες κομμώσεις του. Θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε πως ότι κούρεμα, χτένισμα υπάρχει ο Μπέκαμ φρόντισε να το κάνει! Μακριά, ράστα, κοτσιδάκια, χαίτη.. μήπως η «αδυναμία» του να πειράζει τα μαλλιά του έγινε ο λόγος να αρχίσει να τα χάνει;

Δύο χρόνια μετά τις φήμες για εμφύτευση τα μαλλιά του Μπέκαμ φαίνεται ν' αποτελούν... μυστήριο! Την περασμένη Κυριακή ο Ντέιβιντ εθεάθη να ψωνίζει στο Κότσγουολντς και οι φωτογραφίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα φανέρωσαν πως η άλλοτε πλούσια κόμη του έχει χαθεί! Τον τελευταίο καιρό ο Βρετανός κυκλοφορούσε φορώντας συνέχεια καπέλα ενώ το ίδιο ισχύει για τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Λίγες μέρες αργότερα, σε βίντεο που ανάρτησε στα social media με το πρωινό του τρέξιμο για να ξεμουδιάσει, πάλι ήταν εμφανής η αλλαγή και το μαλλί του παρουσιάστηκε πιο πυκνό σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα...

Το 2019, ο ποδοσφαιριστής είχε σαφώς πυκνότερα και μακρύτερα μαλλιά, όπως φάνηκε στη διαφήμιση που έκανε για γνωστή μάρκα ουίσκι, ενώ το ίδιο πυκνά και μακριά ήταν και στο τουρνουά του Γουίμπλεντον τον ίδιο χρόνο.

Μάλιστα, το 2012 ο Μπέκαμ είχε δηλώσει το εξής «Δεν υπάρχει τίποτα κακό με την εμφύτευση μαλλιών, αλλά δεν πιστεύω πως θα το έκανα. Αν δείξω ποτέ σημάδια ότι πέφτουν τα μαλλιά μου, τότε θα τα ξυρίσω όλα!»

Στα λόγια μάλλον είναι όλα εύκολα.. στις πράξεις ζορίζουν! Όπως και να έχει.. με μαλλιά, με καπέλα ή φαλακρός ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θα ανήκει πάντα στους ωραίους του χώρου και οι επιλογές του αφορούν τον ίδιο και μόνο.. άντε και την Βικτώρια!

Ευτυχία Γιαπουτζή