ΜακΓκόβερν: «Θα είναι δύσκολο ψυχολογικά για τους οπαδούς της Λίβερπουλ, αλλά προτεραιότητα είναι η δημόσια υγεία»

Δύσκολο για την ψυχολογία των οπαδών της Λίβερπουλ χαρακτήρισε το ενδεχόμενο να ακυρωθεί η σεζόν η βουλευτής της Αντιπολίτευσης και φαν του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ, ¶λισον ΜακΓκόβερν, που ωστόσο τόνισε πως «πάντα θα υπάρχει νέα σεζόν» και πως η δημόσια υγεία είναι πάνω απΆ όλα.



ΜακΓκόβερν: «Θα είναι δύσκολο ψυχολογικά για τους οπαδούς της Λίβερπουλ, αλλά προτεραιότητα είναι η δημόσια υγεία»

Την ώρα που στρώνεται το έδαφος για επιστροφή στην αγωνιστική δράση παρά τα εμπόδια, αλλά και τους νέους φόβους πως ακόμη και να επιστρέψει η Πρέμιερ Λιγκ θα υπάρξει νέα διακοπή, η ΜακΓκόβερν μίλησε στο «Sky Sports» αναφορικά με το επόμενο χρονικό διάστημα.

«Θα υπάρχουν σαφείς οδηγίες. Η ασφάλεια όλων είναι το κύριο μέλημά μας. Οι ποδοσφαιριστές έχουν οικογένειες, όπως και όλοι οι άλλοι. Το ιατρικό προσωπικό που δουλεύει στον χώρο του ποδοσφαίρου αποτελείται από μερικούς εκ των κορυφαίων στην χώρα και η άποψή τους πρέπει να γίνει σεβαστή, όπως θα έπρεπε να γίνει και με ανεξάρτητες φωνές. Πρέπει να επιτρέψουμε στους γιατρούς να μιλήσουν για το θέμα (σ.σ να μην διστάσει, δηλαδή, κανείς να πει την άποψή του).

Όσον αφορά τους οπαδούς της Λίβερπουλ τα τελευταία 30 χρόνια είχαν τα πάνω και τα κάτω τους. Κάναμε την πιο απίστευτη σεζόν και φυσικά θα είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστεί κανείς ψυχολογικά εφόσον ακυρωθεί η σεζόν, αλλά υπάρχει η μεγαλύτερη εικόνα, αυτή της δημόσιας υγείας. Πάντα θα υπάρχει μια νέα σεζόν», σχολίασε η εγγονή του μουσικοσυνθέτη, Πίτερ ΜακΓκόβερν, με καταγωγή από το Λίβερπουλ.