Φεστιβάλ ποδοσφαίρου: 200 ματς live στην τηλεόραση σε διαφορετικές ώρες!

Σενάριο που θέλει την απόλυτη συνεννόηση ώστε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια σε Πρέμιερ Λιγκ και Τσάμπιονσιπ να προσφέρουν τη δυνατότητα live παρακολούθησης για τον κόσμο καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, κυκλοφορεί για το πλάνο της συνέχισης της φετινής αγωνιστικής περιόδου από τον Ιούνιο και μετά!  



Φεστιβάλ ποδοσφαίρου: 200 ματς live στην τηλεόραση σε διαφορετικές ώρες!

Την προσεχή Δευτέρα θα κριθούν – πιθανότατα – όλα για τη συνέχιση της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, τις ημερομηνίες που θα οριοθετήσουν τη διάρκεια των αγώνων και των εναπομείναντων αγωνιστικών και τη συμφωνία που θα γίνει με όλα τα κλαμπ αναφορικά με τα γήπεδα που θα χρησιμοποιηθούν.

Η Daily Mail αναφέρει πως υπάρχει πιθανότητα ο κόσμος να... χορτάσει μπάλα – άλλωστε θέλουν στην Αγγλία να ξεκινήσει το ποδόσφαιρο για να βοηθήσει στην ψυχολογική ανάταση – και να βρεθεί τρόπος να διεξάγονται όλα τα ματς διαφορετικές ημέρες, προκειμένου καθημερινά να προβάλλονται όλα τα παιχνίδια live είτε από την τηλεόραση, είτε ελεύθερα από το διαδίκτυο μέσω του Youtube των SkySports και BT Sport.

Το σενάριο αυτό αφορά τα 200 παιχνίδια των Πρέμιερ Λιγκ και Τσάμπιονσιπ αυτή τη στιγμή, αφού το μέλλον των LeagueOne και LeagueTwo κάθε άλλο παρά βέβαιο μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή τη στιγμή...

Εφόσον η Κυβέρνηση ανάψει και το πράσινο φως για να διεξαχθούν κανονικά τα πρωταθλήματα από τις αρχές Ιουνίου και μετά, όπως ορίζει και το Project Restarτ, δεδομένα θα υπάρξει μέριμνα ώστε τα ματς να μπορεί ο κόσμος να τα χαρεί τηλεοπτικά στη μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας...

Κώστας Ζάλιαρης