Πάρις: «Η Πρέμιερ Λιγκ και το ποδόσφαιρο μπορούν να βοηθήσουν ψυχολογικά τους ανθρώπους»

Υπέρμαχος της επιστροφής της αγωνιστικής δράσης, με τέτοιο τρόπο ωστόσο που δεν θα επιβαρύνει στο ελάχιστο το δημόσιο σύστημα υγείας, είναι ο πρόεδρος της Κρίσταλ Πάλας, Στιβ Πάρις, που τόνισε πως το ποδόσφαιρο μπορεί να δώσει μια χαραμάδα αισιοδοξίας στον πλανήτη την ώρα που αυτός είναι αντιμέτωπος με τον κορωνοϊό.



Πάρις: «Η Πρέμιερ Λιγκ και το ποδόσφαιρο μπορούν να βοηθήσουν ψυχολογικά τους ανθρώπους»

Αναλυτικά το σχόλιό του:

«Η Πρέμιερ Λιγκ δεν μπορεί να απασχολήσει ανθρώπους από το σύστημα υγείας και κανένα ασθενοφόρο όσο τα χρειάζεται το NHS. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να μην δημιουργήσουμε γενικό πρόβλημα με τον κόσμο που θα προσπαθεί να έρχεται στο γήπεδο. Μπορούμε να δοκιμάσουμε με λιγότερο κόσμο εάν είναι αναγκαίο.

Με τα Μέσα που έχει η Πρέμιερ Λιγκ για να βοηθάει τους ανθρώπους της, μπορεί να ξεκινήσει να προσδιορίζει πώς αυτή η “νέα κανονικότητα” μπορεί να δουλέψει και για άλλα εργασιακά περιβάλλοντα. Όχι μόνο αυτό, στην χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό, ο κόσμος χρειάζεται να βρίσκει τρόπους για να προχωρήσει ψυχολογικά, να βιώσει μια μικρή ανακούφιση από τα προβλήματα που του έχει φέρει αυτή η κρίση. Κατά την άποψή μου, θα προσφέρει μια διέξοδο για αρκετούς ανθρώπους.

Το ποδόσφαιρο είναι ανούσιο, αλλά είναι ανούσιο με απίστευτο τρόπο. Έχει την δύναμη να προσφέρει φως στις ζωές μας. Γιατί να μην δούμε εάν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και πάλι αυτήν την δύναμη;».