Ο Πάρντιου αρνήθηκε το μπόνους παραμονής στην ADO και ζήτησε να δωριστεί σε όσους το έχουν ανάγκη!

Εξηγήσεις για τις φήμες που τον ήθελαν να λαμβάνει κανονικά το bonus για την παραμονή της ADO Ντεν Χάαγκ παρά την οριστική ακύρωση της σεζόν στην Ολλανδία, έδωσε ο Άλαν Πάρντιου, που δήλωσε πως παρά την πρόθεση του συλλόγου, εκείνος ζήτησε τα χρήματα να δοθούν σε εκείνους που τα είχαν περισσότερο ανάγκη εξαιτίας του κορωνοϊού.



Ο Πάρντιου αρνήθηκε το μπόνους παραμονής στην ADO και ζήτησε να δωριστεί σε όσους το έχουν ανάγκη!

Ο πρώην τεχνικός των Νιούκαστλ και Κρίσταλ Πάλας βρισκόταν στην Eredivisie και η ομάδα του πήγαινε είτε για παραμονή είτε για διεκδίκηση αυτής μέσω των μπαράζ, ωστόσο από την στιγμή που η σεζόν ακυρώθηκε δεν θα υπήρχε υποβιβασμός.

Σενάρια του Τύπου ήθελαν τον Πάρντιου να εισπράττει την ρήτρα και να βάζει στον λογαριασμό του επιπλέον 100.000 ευρώ, αλλά εκείνος τοποθετήθηκε με μια διαφορετική εκδοχή.

Αναλυτικότερα:

«Όταν συμφώνησα με την ADO υπήρχε ένα μπόνους στο συμβόλαιό μου για την παραμονή, αλλά το ποσό δεν είναι αυτό που ισχυρίζονται τα Μέσα. Οι ρήτρες είναι κάτι πολύ σύνηθες στα συμβόλαια των προπονητών.

Αυτό που φανταζόμουν είναι πως θα πάρω το μπόνους μόνο εάν η σεζόν ολοκληρωνόταν κανονικά και η ADO εξασφάλιζε την παραμονή. Αλλά για ένα τεχνικό θέμα και με τον τρόπο που τελείωσε η σεζόν στην Ολλανδία, ο σύλλογος μου είπε πως σκοπεύει να πληρώσει κανονικά το μπόνους. Ήρθα αμέσως σε επαφή μαζί τους και τους είπα να μην μου δώσουν τα λεφτά και είτε να τα δώσουν σε προσωπικό του συλλόγου ή να τα δωρίσουν στο ολλανδικό σύστημα υγείας και να βοηθήσουν τις προσπάθειές τους στην μάχη κατά του κορωνοϊού.

Ευελπιστώ πως αυτό ξεκαθαρίζει λίγο την κατάσταση και την διαστρέβλωση την οποία υπέστη το θέμα από τον Τύπο. Οι σκέψεις και οι προσευχές τόσο από την πλευρά μου όσο και από την οικογένειά μου είναι με εκείνους που υπέφεραν ή υποφέρουν ακόμη από αυτόν τον απαίσιο ιό».