Πρέμιερ με ομάδες σε «καραντίνα» και όλα τα ματς τηλεοπτικά!

Σενάρια επί σεναρίων κυκλοφορούν όλο αυτό τον καιρό για τον τρόπο με τον οποίο θα καταφέρουν στην Πρέμιερ Λιγκ να ολοκληρώσουν το φετινό πρωτάθλημα εν μέσω κορονοϊού. Το νέο σχέδιο φαίνεται πως περιέχει... εγκλεισμό ομάδων σε συγκεκριμένα μέρη, όπως γίνεται στα Μουντιάλ, αλλά και συμφωνία για μετάδοση όλων των αγώνων τηλεοπτικά!  



Πρέμιερ με ομάδες σε «καραντίνα» και όλα τα ματς τηλεοπτικά!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Independent, μια από τις προτάσεις που φέρονται να έχουν πέσει στο τραπέζι έτσι ώστε να ολοκληρωθεί κανονικά η σεζόν στο γήπεδο και να διεξαχθούν τα 92 ματς που απομένουν, είναι η ... λίγο διαφορετική καραντίνα ομάδων και τηλεοπτικών συνεργείων.

Για την ακρίβεια, να φιλοξενηθούν σε ξενοδοχεία στα Μίντλαντς και το Λονδίνο, όπως για παράδειγμα γίνεται στα Παγκόσμια Κύπελλα στα σημεία που επιλέγουν να καταλύσουν οι εθνικές ομάδες.

Έπειτα να πηγαίνουν στο γήπεδο δίχως κόσμο φυσικά και να υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση όλων των αγώνων από τα δίκτυα που έχουν εξασφαλίσει τα δικαιώματα, με ημέρες στις οποίες θα αρχίζει η δράση από νωρίς το μεσημέρι και θα πηγαίνει σερί μέχρι αργά το βράδυ...

Κώστας Ζάλιαρης