Κορωνοϊός: Η Ρέιντζερς ζητάει την ευκαιρία της ή ακύρωση του πρωταθλήματος

Την ευκαιρία της να φτάσει την Σέλτικ θέλει η Ρέιντζερς, που δεν δέχεται την άποψη της αντίπαλης πλευράς για ολοκλήρωση του πρωταθλήματος με βάση όσα ματς έχουν ήδη παιχτεί και ζητάει είτε 38 ματς είτε... ακύρωση.



Κορωνοϊός: Η Ρέιντζερς ζητάει την ευκαιρία της ή ακύρωση του πρωταθλήματος

Η αναβολή των πρωταθλημάτων εξαιτίας του κορωνοϊού έχει φέρει διχασμό στο τι πρέπει να γίνει εφόσον δεν είναι βιώσιμο το ενδεχόμενο να συνεχιστεί η σεζόν, με τον Νιλ Λένον να δηλώνει πως περιμένει η ομάδα του (Σέλτικ) να στεφθεί πρωταθλήτρια εφόσον δεν παιχτούν όλα τα ματς, πατώντας στην υπάρχουσα βαθμολογία.

Ωστόσο στην άλλη πλευρά της πόλης δεν δέχονται σε καμία των περιπτώσεων αυτήν την λύση, μιας και μπορεί να είναι πίσω με 13 βαθμούς αλλά έχουν ένα ματς λιγότερο και απομένουν δύο μεταξύ τους ντέρμπι, που μπορεί να αλλάξουν εντελώς το τοπίο. «Θα τεθεί ζήτημα για την ακεραιότητα του πρωταθλήματος», λένε από την Ρέιντζερς, κάτι που σημαίνει ότι στόχος θα είναι η επιστροφή μετά την επ’ αόριστον αναβολή, είτε η ακύρωση των όσων έχουμε δει μέχρι τώρα.

Μεγάλο ρόλο σε όλα αυτά θα παίξει και η καθοδήγηση της UEFA, η οποία θα συνεδριάσει στα μέσα της εβδομάδας για ζητήματα όπως οι ευρωπαϊκές λίγκες και φυσικά το Euro του καλοκαιριού.