Ξεναγήθηκε στο «Κάρινγκτον» και μίλησε με τον Φέργκιουσον το «διαμάντι» της Μπέρμιγχαμ!

Ο 16χρονος Τζουντ Μπέλινγκχαμ για τον οποίο η Μπορούσια Ντόρτμουντ προσπαθεί να προλάβει άπαντες και να κάνει δικό της, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μάλιστα η παρουσία του εκεί συνέπεσε με αυτή του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον!  



Ξεναγήθηκε στο «Κάρινγκτον» και μίλησε με τον Φέργκιουσον το «διαμάντι» της Μπέρμιγχαμ!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που έχει εντυπωσιάσει με τη φανέλα της Μπέρμιγχαμ είναι ένα από τα ταλέντα που παρουσιάζονται ως «καυτά» ενόψει καλοκαιριού και μέχρι πρότινος η Ντόρτμουντ ήταν εκείνη που έδειχνε ν' ασχολείται πιο ενεργά από κάθε άλλη ομάδα με την περίπτωσή του.

Ο μικρός, όμως, μαζί με τους γονείς του βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο «Κάρινγκτον» και ξεναγήθηκε εκεί από τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ, έτυχε να συναντήσει και να συνομιλήσει με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον που ήταν επίσης παρών στις εγκαταστάσεις της ομάδας!

Αν θα κατάφερε ήδη να τον πείσει να φορέσει την κόκκινη φανέλα ο θρυλικός πρώην προπονητής ή αν ο Μπέλινγκχαμ σκέφτεται ακόμα την καλύτερη επιλογή που μπορεί να κάνει, θα φανεί στο άμεσο μέλλον.

Πάντως, τα σενάρια είναι τέτοια που θέλουν τους «κόκκινους διαβόλους» να διαθέτουν 35 εκατομμύρια λίρες για τον 16χρονο χαφ...

Κώστας Ζάλιαρης