Σισοκό: «Η Ατλέτικο δεν έχει καταλάβει τι πάει να πει Άνφιλντ...» (vid)

Ο Μοχάμεντ Σισοκό που στην... πλούσια – από άποψη αλλαγής ομάδων – ποδοσφαιρική του καριέρα είχε την τιμή να περάσει και από τη Λίβερπουλ, θέλησε να προειδοποιήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης για τον επαναληπτικό με τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ...  



Σισοκό: «Η Ατλέτικο δεν έχει καταλάβει τι πάει να πει Άνφιλντ...» (vid)

Ο παλαίμαχος αμυντικός χαφ είδε και διάβασε τον τρόπο με τον οποίο οι «ροχιμπλάνκος» αντιμετώπισαν τη νίκη τους στο πρώτο ματς με τους «κόκκινους» στη Μαδρίτη αλλά και τις δηλώσεις που είχε κάνει για το «Άνφιλντ» ο πρόεδρος του ισπανικού κλαμπ, Ενρίκε Θερέθο.

Η απάντήσή του, έχοντας βιώσει κι εκείνος την εμπειρία του Kop και της ατμόσφαιρας που δημιουργούν οι οπαδοί της Λίβερπουλ, ήταν η εξής:

«Έχω παίξει επαναληπτικό ημιτελικό στο Άνφιλντ, ματς Λίβερπουλ – Τσέλσι και το γήπεδο ήταν σε τέτοια κατάσταση που έκανε τα πόδια των αντιπάλων μας να τρέμουν... Είναι μοναδικό γήπεδο, είναι ένας μοναδικός σύλλογος η Λίβερπουλ. Η Ατλέτικο μάλλον δεν έχει σκεφτεί και δεν έχει καταλάβει τι θ' αντικρίσει στην Αγγλία. Δεν μπορεί ούτε καν να το φανταστεί...».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης