Ποιος Οζίλ; Ο Σάκα!

Ο Μπουκάγιο Σάκα συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ, έχει... ψηθεί για τα καλά, παίζει δίχως φόβο και μ' εκείνον στο γήπεδο, η Άρσεναλ δεν έχει καμία ανάγκη τις ασίστ του Οζίλ!  



Ποιος Οζίλ; Ο Σάκα!

Ο νεαρός φουλ μπακ ναι παίρνει τις ευκαιρίες από ανάγκη και παίζει στο αριστερό «φτερό», ωστόσο, πείθει τον Μικέλ Αρτέτα πως δεν είναι απλά ένα back-up, αλλά ένας ποδοσφαιριστής που με περισσότερες εμπειρίες θα έχει και μεγαλύτερη συμβολή στο παιχνίδι της ομάδας του.

Στη νίκη (3-2) απέναντι στην Έβερτον, το απόγευμα της Κυριακής, ο Σάκα έκανε ασίστ σε δεύτερο διαδοχικό ματς μετά τη νίκη (1-0) του Ολυμπιακού στο Φάληρο για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Σέντραρε για τον Εκνετία που πετάχτηκε μόνος στην πορεία της μπάλας έχοντας αποφύγει το μαρκάρισμα του Μίνα και προσωρινά η Άρσεναλ ισοφάρισε σε 1-1 προτού κάνει την ολική ανατροπή.

Με αυτή την ασίστ, ο Σάκα έφτασε στις 10 για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο σε όλες τις διοργανώσεις και είναι οι περισσότερες που έχει να επιδείξει οποιοσδήποτε παίκτης των «κανονιέρηδων» μέχρι αυτή τη στιγμή μέσα στη σεζόν. Και το έχει καταφέρει ένας 18χρονος που δεν παίζει καν ως μεσοεπιθετικός για να έχει άμεση συνάρτηση με το κομμάτι του σκοραρίσματος.

Ποιος Οζίλ...

Κώστας Ζάλιαρης