Φήμες για μεταγραφές!

Πληροφορίες που κυκλοφορούν τελευταία σχετικά με τις επερχόμενες μεταγραφές: Μπελλίνγκχαμ, Ομπαμεγιάνγκ και Μάτιτς ανάμεσα στα ονόματα που έχουν ακουστεί...



Φήμες για μεταγραφές!

Η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να διεκδικήσει τον 16χρονο Άγγλο μέσο της Μπερμιγχαμ, Τζουντ Μπελλίνγκχαμ, τον οποίο ήθελε ανάμεσα στις μεταγραφές του Ιανουαρίου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Star on Sunday).

Η Ίντερ θέλει στην ομάδα της τον Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, επιθετικό της Άρσεναλ με 92 εκατομμύρια λίρες (Sunday Express).

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Γάλλος επιθετικός Αντονί Μασιάλ είναι επίσης στο στόχαστρο της Ίντερ για να πάρει τη θέση του 22χρονου Αργεντίνου Λαουτάρο Μαρτίνεζ, τον οποίο θέλει η Μπατσελόνα (Tuttosport, bia Sunday Mirror).

Η Μάντσεστερ Σίτυ θα ανταγωνιστεί τη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του 23χρονου μέσου της Νάπολι, Φαμπιάν Ρουίθ Πένια, με 80 εκατομμύρια λίρες (Sunday Express).

Η Λέστερ θα δώσει μια δεύτερη προσφορά για τον Σκωτσέζο επιθετικό της Σέλτικ Κάλουμ ΜακΓκρέγκορ που αξίζει 25 εκατομμύρια λίρες, αυτό το καλοκαίρι (Sun on Sunday).

Ο Άγγλος μέσος της Άστον Βίλλα, Τζακ Γκρίλις, 24 χρονών, φημολογείται πως πρόκειται να μετακινηθεί στη Μάντσεστερ Σίτυ ή στη Λίβερπουλ, με επιφυλάξεις (Express and Star).

Η Τσέλσι ενδιαφέρεται για τον στράικερ της Ίντερ, Μάουρο Ικάρντι, ο οποίος είναι δανεικός στην Παρί Σεν Ζερμέν (Sport Witness).

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ θα προχωρήσει σε προσφορά 20 εκατομμυρίων λιρών για τον Άγγλο αμυντικό Κάλβιν Φίλιπς, 23 ετών (Sun on Sunday).

O Νεμάνια Μάτιτς, 31χρονος μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θέλει να παραμείνει στην Ολντ Τράφορντ παραπάνω από ό,τι ορίζει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει αυτό το καλοκαίρι (Sunday Mirror).

O 22χρονος μέσος της Λιλ, Ρενάτο Σάντσες, τονίζει πως αναγκάστηκε να πάει ως δανεικός στην Σουόνσι (Wales Online).

Ευγενία Μαγιάτη