Συνεχίζει την επίθεση η Σίτι: «Ψευδείς όλες οι κατηγορίες»!

Μέσω του εκτελεστικού της διευθυντή, Φεράν Σοριάνο, η Μάντσεστερ Σίτι έδωσε συνέχεια στο «μέτωπο» με την UEFA και ξεκαθαρίζει πως συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι έχει τιμωρηθεί με βάση ψευδείς κατηγορίες!  



Συνεχίζει την επίθεση η Σίτι: «Ψευδείς όλες οι κατηγορίες»!

Οι «πολίτες» ετοιμάζουν την προσφυγή τους στο CAS και καθιστούν σαφές πως θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για ν' αποδείξουν ότι η ποινή του ευρωπαϊκού αποκλεισμού για δυο αγωνιστικές περιόδους λόγω παραβάσεων στους κανονισμούς του FFP είναι άδικη και βασίζεται σε ψέματα.

«Το πιο σημαντικό που έχουμε και θέλουμε να πούμε είναι πως όλες οι κατηγορίες είναι ψευδείς. Δεν είναι τίποτα αλήθεια. Οι οπαδοί μας μπορούν να είναι σίγουροι για δυο πράγματα. Το ένα είναι ότι οι κατηγορίες που μας προσάπτουν είναι ψευδείς. Το άλλο είναι ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το αποδείξουμε. Νιώθουμε τη στήριξη του κόσμου μας και δεν θα τους απογοητεύσουμε. Ο ιδιοκτήτης δεν έχει βάλει χρήματα στο κλαμπ με παράτυπο τρόπο.

Είμαστε κερδοφόρος οργανισμός δεν έχουμε χρέη, οι λογαριασμοί μας έχουν ελεγχθεί πολλές φορές, όλα είναι πεντακάθαρα. Μακάρι όλα να τελειώσουν μέχρι το καλοκαίρι...» ήταν τα λόγια του Σοριάνο.

Κώστας Ζάλιαρης