Τζέραρντ: «Περιμένω να δω τι θα γίνει με το πρωτάθλημα του 2014»!

Έχει αρχίσει να... ανοίγει η όρεξη του Στίβεν Τζέραρντ στην υπόθεση της Μάντσεστερ Σίτι μετά τα σενάρια περί πιθανοτήτων αφαίρεσης του πρωταθλήματος του 2014 από τους «πολίτες» στην τιμωρία που θα επιβάλει η Πρέμιερ Λιγκ για την παράβαση κανονισμών αναφορικά με το Financial Fair Play. 



Τζέραρντ: «Περιμένω να δω τι θα γίνει με το πρωτάθλημα του 2014»!

Ο θρύλος των «κόκκινων» και νυν προπονητής της Ρέιντζερς δεν θα μπορούσε να μην τοποθετηθεί του... φλέγοντος ζητήματος έπειτα απ' όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ακόμα κι αν αυτή τη στιγμή υπάρχει απλά ως σενάριο το ενδεχόμενο να τσεκαριστεί και το 2014 στις χρονιές που η Σίτι έκανε παρατυπίες στα οικονομικά. 

«Διαβάζω όσα συμβαίνουν αλλά πρέπει να περιμένουμε γιατί σίγουρα θα ασκήσει έφεση η Σίτι στην τιμωρία, οπότε πρέπει να περιμένουμε. Βέβαια, πρόκειται για μια πολύ αυστηρή τιμωρία και θα πρέπει να δούμε πως θα το αντιμετωπίσει από εδώ και πέρα η Premier League γιατί η σοβαρότητα της ποινής δείχνει ότι κάτι έχει πάει πάρα πολύ λάθος. Με ενδιαφέρει να δω που θα φτάσει...

Δεν θα σχολιάσω ξανά μέχρι να δω την τιμωρία που θα αποφασίσει η Premier League. Προφανώς και για... λόγους που όλοι γνωρίζουν με ενδιαφέρει πάρα πολύ να δω την έκβαση της υπόθεσης. Αυτή τη στιγμή όλα είναι υποθέσεις. Μέχρι τη στιγμή που θα υπάρξει κάτι οριστικό, ξέρουμε ότι η Σίτι είναι πρωταθλήτρια για το 2014...» είπε ο Stevie G. 

Κώστας Ζάλιαρης