Πίκφορντ: «Όταν είσαι Άγγλος, για κάποιο λόγο όλοι σε μισούν»!

Έτοιμος για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από το λάθος του στη νίκη (3-1) της Έβερτον επί της Κρίσταλ Πάλας ήταν ο Τζόρνταν Πίκφορντ που ανέφερε ότι ένας Άγγλος ποδοσφαιριστής οφείλει να συνηθίζει το... κράξιμο από τον Τύπο και τους τηλεσχολιαστές!  



Πίκφορντ: «Όταν είσαι Άγγλος, για κάποιο λόγο όλοι σε μισούν»!

Ο γκολκίπερ των «ζαχαρωτών» έκανε λάθος αφήνοντας τη μπάλα να περάσει κάτω από το σώμα του στο γκολ της προσωρινής ισοφάρισης από τον Μπεντεκέ για την Πάλας, ωστόσο, η τάξη αποκαταστάθηκε για το σύνολο του Αντσελότι που επιβλήθηκε με σκορ 3-1 το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο Τζόρνταν Πίκφορντ που γι' ακόμα μια φορά δέχθηκε «πυρά», είπε: «Για κάποιο λόγο, όταν είσαι Άγγλος ποδοσφαιριστής, όλοι σε μισούν. Όλοι, οι τηλεσχολιαστές, ο Τύπος... Δείτε τον Γκάρι Νέβιλ που είναι μόνιμα έτοιμος να πειάσχημα λόγια για τους Άγγλους παίκτες.

Πρέπει να το συνηθίσεις... Ο Τζο Χαρτ ήταν βασικός στην εθνική Αγγλίας και κάθε εβδομάδα του έλεγαν διάφορα. Πρέπει να το κρατάς μακριά από τη σκέψη σου γιατί ο μοναδικός υπεύθυνος για τη βελτίωση και τη συγκέντρωσή σου είσαι εσύ».

Κώστας Ζάλιαρης