Οπαδός της Έβερτον νόμιζε ότι κέρδισαν 2-0 γιατί έφυγε νωρίτερα από το γήπεδο

Το tweet της χρονιάς ανήκει από τώρα σε έναν οπαδό της Έβερτον, που έφυγε λίγο νωρίτερα για να προλάβει το τρένο και πανηγύριζε στο δημοφιλές Μέσο κοινωνικής δικτύωσης τόσο για την ομάδα του, όσο και για το ότι θα φτάσει γρήγορα σπίτι!



Οπαδός της Έβερτον νόμιζε ότι κέρδισαν 2-0 γιατί έφυγε νωρίτερα από το γήπεδο

Δηλώνει κάτοικος Ουαλίας και επί σειρά ετών ταξιδιώτης οπαδός για λογαριασμό των «ζαχαρωτών» και όπως φαίνεται και από επόμενα τουιταρίσμά του, μετάνιωσε για τα καλά τις… δηλώσεις που έκανε νομίζοντας πως το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Ενώ η Νιούκαστλ είχε κάνει μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα το 2-2, που ήταν και το τελικό σκορ, ο «Τζόνι» έγραφε: «Πηγαίνω σπίτι χαρούμενος. Επιτέλους. Τι σπουδαίο παιχνίδι και τι τέλεια νίκη 2-0. Πρόλαβα ακόμη και το (νωρίς) τρένο».

 

 

Γίνεται ακόμα καλύτερο στην πορεία, μιας και ποστάρει ξανά αδυνατώντας να πιστέψει πως χάθηκε η νίκη, γράφοντας: «Όχι, όχι, όχι. Πρόκειται σίγουρα για κάποιο αστείο. Έφυγα κυριολεκτικά στο 90ο λεπτό. Πώς γίνεται να συμβαίνει αυτό;», για να φτάσει στο σημείο να ζητήσει την ακόμα και την επιστροφή του Μόγιες!

 

 

 

 

 

Και συνεχίζει. «Έστειλα στον φίλο μου που υποστηρίζει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του έλεγα σας φτάνουμε, για να μου στείλει τρία λεπτά αργότερα... μπορεί και όχι. Δεν ήξερα τι εννοεί μέχρι που μπήκα στο τρένο», ενώ ζητάει βοήθεια για το πως να διαγράψει το tweet μιας και για κακή του τύχη είναι καινούργιος, με λογαριασμό στις αρχές του μήνα.

 

 

 

 

Άντε, με το καλό.

Γιώργος Σιάφας