«Δένει» Κάριους η Μπεσίκτας

Πανέτοιμη να προσφέρει οχτώ εκατομμύρια ευρώ στην Λίβερπουλ φαίνεται πως είναι η Μπεσίκτας, η οποία θέλει πάση θυσία να «δέσει» στην Κωνσταντινούπολη τον Λορίς Κάριους, με τον παίκτη να έχει εκφράσει ήδη την επιθυμία του να παραμείνει στην Τουρκία.



«Δένει» Κάριους η Μπεσίκτας

Μόνιμος κάτοικος Κωνσταντινούπολης πρέπει να θεωρείται πλέον ο - δανεικός από την Λίβερπουλ - τερματοφύλακας της Μπεσίκτας, Λορίς Κάριους!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «Fanatik», η τούρκικη ομάδα ούσα απόλυτα ευχαριστημένη με την παρουσία του Γερμανού μοιάζει έτοιμη να περάσει από τον δανεισμό στην αγορά του παίκτη από την Λίβερπουλ, προσφέροντας οχτώ ολόκληρα εκατομμύρια στους «κόκκινους», δείχνοντας έτσι την επιθυμία της να «δέσει» τον 26χρονο στην Κωνσταντινούπολη!

Βέβαια, στο εν λόγω... «πάντρεμα» πιθανότατα να βοηθήσει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχοντας ήδη εκφράσει την επιθυμία του για παραμονή στους «ασπρόμαυρους», σύμφωνα με τα τούρκικα ρεπορτάζ, θα έρθει αυτοπροσώπως σε επαφή με τους ανθρώπους της Λίβερπουλ, θέλοντας έτσι να έρθουν όσο το δυνατόν συντομότερα οι δύο ομάδες σε συμφωνία.

Αναφορικά, ο Λορίς Κάριους έχει δοθεί δανεικός στην Μπεσίκτας από τις 25 Αυγούστου 2018, με διάρκεια δανεισμού δύο ολόκληρα χρόνια και από τότε αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στην ενδεκάδα της ομάδας, όντας μάλιστα και ο βασικός τερματοφύλακας!

Μαρίνος Πάντζης