Γουέστ Χαμ – Τότεναμ 0-2 (Ημίχρονο)

Με την Τότεναμ να προηγείται με 2-0 επί της Γουέστ Χαμ ολοκληρώθηκαν τα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης η οποία και άνοιξε την «αυλαία» της 13ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Σκόρερ για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο οι Σον στο 36' και Μόουρα στο 43'!



Γουέστ Χαμ – Τότεναμ 0-2 (Ημίχρονο)

Με προβάδισμα δύο γκολ και... «προίκα» ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, η Τότεναμ κατάφερε να ολοκληρώσει με το υπέρ της 2-0 τα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης με αντίπαλο την Γουέστ Χαμ.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο ήταν εκείνη που άρχισε δυναμικά την αναμέτρηση, αποκτώντας από νωρίς ρόλο... «αφεντικού» και δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες στα «καρέ» της «οικοδέσποινας» Γουέστ Χαμ.

Τουλάχιστον όμως στα 20 πρώτα λεπτά, τα «σφυριά» προσπάθησαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό των φιλοξενούμενων, αλλά στην συνέχεια τα «σπιρούνια» ανέβασαν... ταχύτητα και ξέφυγαν.

Έχοντας λοιπόν κύριους «δράστες» τους Σον, Κέιν και Ντέλε Άλι η ομάδα της Τότεναμ άσκησε σχεδόν αφόρητη πίεση στην γηπεδούχο ομάδα για να σημειώσει το 1-0, το οποίο και το πέτυχε στο 36' με ωραίο σουτ του Σον εντός περιοχής.

Ωστόσο, το 1-0 δεν φάνηκε αρκετό για τους παίκτες του «Special One» οι οποίοι συνεχίζοντας την πίεση τους στο 43' πέτυχαν και το 2-0 με τον Λούκας Μόουρα ύστερα από ασίστ του σκόρερ Σον, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με την καλύτερη δυνατή εικόνα.

Άξιο αναφοράς είναι και το... ακροβατικό του Ντέλε Άλι στην δημιουργία του δεύτερου γκολ, ο οποίος ύστερα από επικό σώσιμο της μπάλας για να μην βγει άουτ, έδωσε την πάσα στον Σον και εκείνος την ασίστ στον Λούκας.

Μαρίνος Πάντζης