Τάμι Έϊμπραχαμ: Ο 430ος σκόρερ της Αγγλίας

Πέρα από το πρώτο του γκολ με την εθνική ομάδα της Αγγλίας, ο Τάμι Έϊμπραχαμ αποτελεί πλέον και μέρος της ιστορίας των «τριών λιονταριών», όντας ο 430ος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής.



Τάμι Έϊμπραχαμ: Ο 430ος σκόρερ της Αγγλίας

Την προηγούμενη Πέμπτη (14/11), η εθνική ομάδα της Αγγλίας φιλοξένησε το Μαυροβούνιο για την προτελευταία αγωνιστική του 1ου ομίλου για να προκριματικά του Euro 2020.

Μία αναμέτρηση στην οποία οι Άγγλοι γιορτάζοντας το 1.000ό διεθνές παιχνίδι τους κατάφεραν με το εντυπωσιακό 7-0 να κατακτήσουν σαφώς την νίκη και παράλληλα την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης.

Ένας λοιπόν από τους τέσσερις παίκτες των «τριών λιονταριών» που βρήκαν δίχτυα εκείνη την βραδιά, γιατί το ένα γκολ ήταν αυτογκόλ από πλευράς φιλοξενούμενων, ήταν και ο Τάμι Έϊμπραχαμ, ο οποίος στο 84' διαμόρφωσε το τελικό 7-0.

Το συγκεκριμένο γκολ αποτέλεσε και το «παρθενικό» του στράικερ της Τσέλσι με τα χρώματα της εθνική του ομάδας... και όχι μόνο!

Συγκεκριμένα, ο 22χρονος με το γκολ που πέτυχε πλέον αποτελεί και τον 430ο σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Αγγλίας!

Έτσι λοιπόν, το πρώτο γκολ του Έϊμπραχαμ με την εθνική ανδρών πλέον θα το θυμάται εκείνος αλλά και όλη η Αγγλία.

Αναφορικά, ο Τάμι Έϊμπραχαμ στο ματς με το Μαυροβούνιο πραγματοποίησε την δεύτερη μόλις επίσημη συμμετοχή του με την εθνική Αγγλίας, με το ντεμπούτο του να είχε γίνει στο παιχνίδι με την Τσεχία όπου και οι Άγγλοι είχαν ηττηθεί με σκορ 2-1!

Μαρίνος Πάντζης