Ιστορική νύχτα στο «Γουέμπλεϊ» για την εθνική ομάδα γυναικών της Αγγλίας! (vids)

Σε ημέρα με φουλ δράση στην Πρέμιερ Λιγκ και τον κόσμο να στηρίζει τους συλλόγους του κορυφαίου πρωταθλήματος, γράφτηκε ιστορία το βράδυ του Σαββάτου στο «Γουέμπλεϊ», στη μεγαλύτερη προσέλευση οπαδών στα χρονικά, για την εθνική ομάδα γυναικών της Αγγλίας!  



Ιστορική νύχτα στο «Γουέμπλεϊ» για την εθνική ομάδα γυναικών της Αγγλίας! (vids)

Το γυναικείο ποδόσφαιρο ολοένα και αναπτύσσεται και ο κόσμος στέκεται αρωγός σε αυτή την τεράστια προσπάθεια που γίνεται μέσα στο 2019 σε αρκετές χώρες της Ευρώπης και κυρίως στις Ισπανία, Ιταλία και Αγγλία.

Οι «λέαινες», έζησαν τρομερές στιγμές το βράδυ του Σαββάτου γεμίζοντας το «Γουέμπλεϊ» που σημείωσε επίσημη καταγραφή κόσμου στις εξέδρες, στις 77.768! Και αυτό, σε ημέρα που πολλοί άλλοι οπαδοί βρίσκονταν στα γήπεδα όπου λάμβανε χώρα όχι μόνο η δράση των αγώνων της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και των χαμηλότερων επαγγελματικών κατηγοριών του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Η γυναικεία εθνική ομάδα ηττήθηκε 2-1 από τη Γερμανία στο φιλικό ματς, όμως, η βραδιά ήταν ιστορική και οι κοπέλες το καταχάρηκαν, βιώνοντας στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλες και που δείχνουν πως θ' αποτελέσουν έναυσμα για να συνεχίσει το γυναικείο ποδόσφαιρο σε ρυθμούς προόδου.

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης