Ο Πεπ μίλησε για το ταλέντο αλλά και τις... βουτιές του Μανέ! (vid)

Ο Γκουαρδιόλα σχολίασε τη μεγάλη ανατροπή της Λίβερπουλ απέναντι στην Άστον Βίλα δείχνοντας πως πλέον δεν του κάνουν εντύπωση όσα πετυχαίνει η ομάδα του Κλοπ, ωστόσο, είχε να πετάξει το... καρφάκι του για τον Σαντιό Μανέ.  



Ο Πεπ μίλησε για το ταλέντο αλλά και τις... βουτιές του Μανέ! (vid)

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός ήταν εκείνος που έφτιαξε το πρώτο γκολ των «κόκκινων» στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης στο «Βίλα Παρκ» για το κεφάλι του Ρόμπερτσον, ενώ, στο 94' με δική του κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Στο ματς με τους «χωριάτες», ο Μανέ πήρε κίτρινη κάρτα για πτώση μέσα στην περιοχή και ο Κλοπ ισχυρίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ότι δεν έπεσε επίτηδες ο ποδοσφαιριστής του και πως υπάρχει επαφή με τον αντίπαλο. 

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα που είχε δει τη Μάντσεστερ Σίτι να κάνει επίσης ανατροπή κόντρα στη Σαουθάμπτον στο Etihad για να πανηγυρίσει τη νίκη με το ίδιο σκορ, ανέφερε:

«Αυτό που έκανε η Λίβερπουλ το έκανε αρκετές φορές και την περασμένη σεζόν. Ο Μανέ είναι μεγάλο ταλέντο... Ορισμένες φορές “βουτάει”, αλλά ορισμένες άλλες δείχνει το μεγάλο του ταλέντο για να πετυχαίνει τέτοια σημαντικά γκολ».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης