Ένα απίστευτο «deja vu» δείχνει... Γιουνάιτεντ

Ένα απίστευτο «deja vu» θα πραγματοποιηθεί στο αποψινό (20/10) ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ, εφόσον τον ίδιο μήνα, την ίδια αγωνιστική, με την φιλοξενούμενη ομάδα πρωτοπόρο στην βαθμολογία και 13 ολόκληρα χρόνια πριν και οχτώ ημέρες οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο «Ολντ Τράφορντ», όπου νικήτρια αναδείχθηκε η γηπεδούχος με 1-0.



Ένα απίστευτο «deja vu» δείχνει... Γιουνάιτεντ

Έχοντας ως... «όπλο» την ιστορία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απόψε θα αντιμετωπίσει την Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφορντ», θέλοντας να επαναλάβει την ίδια... «παράσταση» της 12ης Οκτωβρίου 1996!

Συγκεκριμένα, εκείνη την χρονιά, οι «κόκκινοι» είχαν επισκεφθεί για τελευταία φορά το «Ολντ Τράφορντ» ως πρωτοπόροι στον βαθμολογικό πίνακα του αγγλικού πρωταθλήματος, αλλά οι «διάβολοι» κατάφεραν με τελικό σκορ 1-0 να «κλέψουν» την νίκη και από τότε να κρατήσουν «αλώβητη» την εν λόγω παράδοση.

Μάλιστα, ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος στην τότε αναμέτρηση ήταν ο νεαρός τότε, Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Έτσι λοιπόν, απόψε (20/10) η ιστορία επαναλαμβάνεται ύστερα από 13 ακριβώς χρόνια και οχτώ ημέρες, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να φιλοξενεί την πρωτοπόρο Λίβερπουλ για την 9η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Η τελική όμως απάντηση; Στις 18.30!

Ιδού και μία... «γεύση» από την τότε «μονομαχία» και το γκολ του Ντέιβιντ Μπέκαμ:

Μαρίνος Πάντζης