«Ρευστό» και τον Χάμες Ροντρίγκεζ προσφέρει η Ρεάλ για τον Καντέ

Διατεθειμένη να τα... «σκάσει» χοντρά για να ντύσει στα «λευκά» τον Ν'Γκολό Καντέ φαίνεται πως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία προσφέροντας 86 εκατομμύρια λίρες αλλά και τον Χάμες Ροντρίγκεζ ως έμψυχο δυναμικό, θέλει να αποκτήσει τον διακαή πόθο του Ζινεντίν Ζιντάν.



«Ρευστό» και τον Χάμες Ροντρίγκεζ προσφέρει η Ρεάλ για τον Καντέ

«Γη και ύδωρ» για να φέρει στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και να ντύσει στα «λευκά» τον Ν'Γκολό Καντέ μοιάζει να είναι έτοιμη να προσφέρει στην Τσέλσι η Ρεάλ Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα της ισπανικής «El Desmarque», η «βασίλισσα» είναι διατεθειμένη να βγάλει από τα ταμεία της 86 εκατομμύρια λίρες για τον Γάλλο μέσο και συν αυτών να παραχωρήσει ως έμψυχο δυναμικά και τον Χάμες Ροντρίγκεζ, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να κάνουν ακόμα πιο ελκυστική την προσφορά τους στους Λονδρέζους.

Βέβαια, το... «μηχανάκι» της Τσέλσι δεν αποτελεί και τυχαία επιλογή για την ομάδα από την Μαδρίτη, αφού ο ίδιος ο Ζινεντίν Ζιντάν θέλει να εντάξει στο σύνολο του τον συμπατριώτη του με σκοπό να «θωρακίσει» την μεσαία γραμμή της ομάδας.

Ωστόσο, το ενδεχόμενο η ομάδα του Λονδίνου να πει το «ναι» στην πρόταση των Μαδριλένων, μάλλον μοιάζει σχεδόν αδύνατον, εφόσον ο 28χρονος μέσος αποτελεί «βαρόμετρο» στην ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ.

Μαρίνος Πάντζης