Στο... «σφυρί» μέρος των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Έτοιμος να βγάλει στο... «σφυρί» το ποσοστό των μετοχών που κατέχει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μοιάζει ο ένας εκ των έξι αδερφών Γκλέιζερ, Κέβιν, ο οποίος προσφέρει το 13% του έναντι 270 εκατομμυρίων λιρών.



Στο... «σφυρί» μέρος των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σε νέα... «σελίδα» διοικητικά φαίνεται πως μπαίνει σιγά – σιγά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο λόγος;

Σύμφωνα με την «Sun», ο Κέβιν Γκλέιζερ, ένας από τους έξι αδερφούς Γκλέιζερ στην ιδιοκτήτρια αρχή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την ομάδα και να πουλήσει το 13% των μετοχών του που κατέχει στους «κόκκινους διαβόλους», ποσοστό το οποίο κοστολογείται στα 270 εκατομμύρια λίρες.

Μία κίνηση η οποία επιβεβαιώνει μάλιστα το κάκιστο κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του συλλόγου από το Μάντσεστερ, το οποίο μετά την... «σφαλιάρα» από την Chevrolet, η οποία δεν θέλησε να ανανεώσει την χορηγία της, πλέον έχει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στα διοικητικά.

Έτσι λοιπόν, εάν εν τέλει ο Κέβιν Γκλέιζερ παραχωρήσει τις μετοχές του θα αποτελεί και τον πρώτο Γκλέιζερ ο οποίος και θα «σπάσει» την παράδοση της εν λόγω οικογένειας στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μία παράδοση η οποία κρατάει 14 ολόκληρα χρόνια αφότου ο πατέρας Γκλέιζερ, Μάλκολμ, απέκτησε τα ηνία του κλαμπ.

Μαρίνος Πάντζης