Αποφασιστική προσφορά για τη Νιούκαστλ!

Επιχειρηματικό κονσόρτιουμ με τον άλλοτε εκτελεστικός διευθυντής των Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πίτερ Κένιον, επέστρεψε στο θέμα του ιδιοκτησιακού της Νιούκαστλ και έκανε νέα αποφασιστική προσφορά 300 εκατομμυρίων λιρών, δίνοντας άμεσα τα 125 εκατ.!  



Αποφασιστική προσφορά για τη Νιούκαστλ!

Ο Μάικ Άσλεϊ βρίσκεται μπροστά σε μια μεγάλη ευκαιρία ν' απεμπλακεί από τα δρώμενα της Νιούκαστλ – όπως το επιθυμεί εδώ και αρκετά χρόνια – και ν' απελευθερώσει το κλαμπ, για το οποίο υπάρχει νέα πρόταση εξαγοράς.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Πίτερ Κένιον, άλλοτε εκτελεστικό διευθυντή των Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηγείται ενός επιχειρηματικού κονσόρτιουμ που θέλει τις «καρακάξες» και προσφέρει 300 εκατ.ευρώ, με τα 125 εκατομμύρια εξ αυτών να τα δίνει άμεσα!

Το ποσό που έχει προσφερθεί στον Μάικ Άσλεϊ σπάει σε βάθος τριετίας, ενώ, έχει προβλεφθεί και ποσό 50 εκατομμυρίων για ενίσχυση του ρόστερ από το επόμενο μεταγραφικό «παράθυρο» της Πρέμιερ Λιγκ.

Βάσει του εν λόγω δημοσιεύματος, ο Κένιον και η εταιρεία GACP Sports έχουν αποστείλει ήδη την έκθεση των 46 σελίδων για την προσφορά που έκαναν για τον σύλλογο και όλες τις βλέψεις τους ώστε να κάνουν την ομάδα μια εκ των 10 κορυφαίων της Πρέμιερ.

Κώστας Ζάλιαρης