Ο Βενγκέρ παραδέχθηκε πως προσπάθησε για Μέσι και Κριστιάνο στην Άρσεναλ! (vid)

Ο Αρσέν Βενγκέρ παραδέχθηκε ότι στα χρόνια που βρέθηκε στην Άρσεναλ, προσπάθησε όντως να πάρει τους Κριστιάνο και Μέσι στο Λονδίνο, αλλά δεν τα κατάφερε! Ειδικά ο Πορτογάλους, του έμεινε απωθημένο...  



Ο Βενγκέρ παραδέχθηκε πως προσπάθησε για Μέσι και Κριστιάνο στην Άρσεναλ! (vid)

Ο Αλσατός κόουτς απάντησε σε ερωτήσεις οπαδών και γενικότερα φιλάθλων μέσω των social media του BT Sport κι αφού τοποθετήθηκε για την ποιότητα των δύο σούπερ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, έκανε τις... αποκαλύψεις του!

«Ό,τι έχουν κάνει αυτοί οι δύο, θα είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί από κάποιον άλλον. Σκοράρουν 50 γκολ τη σεζόν. Θα τα αντιληφθούμε όλα αυτά μόνο όταν σταματήσουν οι δυο τους να παίζουν» είπε αρχικά ο Βενγκέρ και συνέχισε, τονίζοντας:

Ναι προσπάθησα να πάρω και τον Κριστιάνο και είναι από τα κομμάτια που μετανιώνω στη ζωή γιατί ήταν δουλειά που δεν καταφέραμε να κάνουμε. Με τον Μέσι συζητούσαμε όταν είχαμε πάρει τον Φάμπρεγας. Στη Μπαρτσελόνα υπήρχε ο Μέσι, ο Πικέ και ο Φάμπρεγας στα τμήματα υποδομής. Ενδιαφερόμασταν για τον Μέσι, αλλά δεν μπορούσαμε ούτε να τον αγγίξουμε». 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης