Ρόι Κιν: «Ο Φέργκιουσον λειτουργούσε πάντα με γνώμονα το καλό της Γιουνάιτεντ; Κάντε μου τη χάρη…» (video)

Απίστευτα «καρφιά» κατά του Σερ Άλεξ Φέργιουσον εξαπέλυσε ο Ρόι Κιν στο πλατό της τηλεοπτικής εκπομπής «Off The Ball».



Ρόι Κιν: «Ο Φέργκιουσον λειτουργούσε πάντα με γνώμονα το καλό της Γιουνάιτεντ; Κάντε μου τη χάρη…» (video)

Καθήμενος δίπλα στον άλλοτε συμπαίκτη του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γκάρι Νέβιλ, ο αρχηγός της θρυλικής ομάδας του «τρεμπλ» φάνηκε πως δεν ξέχασε τον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε από τους «κόκκινους διαβόλους» και παραχώρησε αναπάντεχες δηλώσεις με στόχο τον θρυλικό προπονητή του κλαμπ!

 «Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τις ημέρες του Φέργιουσον. Μην ξεγελιέστε! Ήμουν στην ομάδα  όταν έφυγαν οι Μπράιαν Ρόμπσον και Στιβ Μπρους και δεν είμαι καθόλου χαρούμενος για την αντιμετώπιση που έτυχαν αυτοί οι δύο στρατιώτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

«Οι πάντες υποστηρίζουν πως ο Φέργσιουσον λειτουργούσε πάντα με γνώμονα το καλό της ομάδας. Εγώ θυμάμαι πως ο γιός του, Ντάρεν Φέργκιουσον, έπαιζε στη Γιουνάιτεντ και έχει στο σπίτι του ένα μετάλλιο πρωταθλητή. Μάλλον ήταν πολύ τυχερός…»

«Ο αδερφός του ήταν υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ της ομάδας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα μου προξενούσε εντύπωση αν πίσω από όλα αυτά δεν κρυβόταν η σύζυγός του»

«Στη συνέχεια ο Ντάρεν έγινε προπονητής της Πρέστον και πήρε ένα σορό δανεικούς από τη Γιουνάιτεντ. Στη συνέχεια έχασε τη δουλειά του και μαζί του έφυγαν και όλοι οι παίκτες. Έτσι λειτουργεί κανείς με γνώμονα το καλό της ομάδας; Κάντε μου τη χάρη…» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πάντα εκκεντρικός Ιρλανδός.

 

 

Γιάννης Τζιουμακλής