Τρομερά εκνευρισμένος ο Τσαν με την επιλογή του Σάρι να τον αφήσει εκτός UCL

Την δυσαρέσκειά του προς τον Μαουρίτσιο Σάρι για τον αποκλεισμό του από την ομάδα της Γιουβέντους για το Τσάμπιονς Λιγκ έδειξε δημοσίως ο Εμρέ Τσαν, που στην συνέχεια προσπάθησε λίγο να το μαζέψει...



Τρομερά εκνευρισμένος ο Τσαν με την επιλογή του Σάρι να τον αφήσει εκτός UCL

Ο Γερμανός μέσος δεν είναι στην 22μελη λίστα για τα ευρωπαϊκά ματς της Γιουβέντους, και ενώ παρουσιάστηκε στην εθνική Γερμανίας για τα προκριματικά του Euro, δήλωσε:

«Είμαι τρομερά σοκαρισμένος. Δεν μιλήσαμε ούτε ένα λεπτό και δεν μου έδωσε κανέναν λόγο. Με θύμωσε και με αναστάτωσε όλο αυτό. Θα βγάλω τα δικά μου συμπεράσματα και θα μιλήσω με τον σύλλογο αφότου επιστρέψω. Την περασμένη εβδομάδα ο σύλλογος μου είπε και μου υποσχέθηκε κάτι διαφορετικό. Η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε κίνηση για εμένα αλλά αποφάσισα να μείνω στην Γιουβέντους. Ο όρος ήταν ότι θα παίζω στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Βέβαια δεν είναι ο μοναδικός που έμεινε εκτός της λίστας αφού ηχηρές είναι και η απουσία του Μάριο Μάντζουκιτς αλλά και αυτή του αρχηγού Τζιόρτζιο Κιελίνι. Από την πλευρά του πάντως, ο Τσαν πήρε θέση και στο Twitter σε πιο ήπιο τόνο, ωστόσο φαίνεται πως το γυαλί έχει ραγίσει.

«Θα είμαι πάντα ευγνώμων στην Γιουβέντους για τον τρόπο που με υποστήριξε και τον τρόπο που στάθηκε δίπλα μου από τότε που είμαι μέλος της. Από σεβασμό προς την Γιουβέντους και τους συμπαίκτες μου, των οποίων η επιτυχία ήταν πάντα η πρώτη μου προτεραιότητα, δεν θα πω τίποτα περισσότερο και θα συνεχίσω να παλεύω στον αγωνιστικό χώρο», έγραψε.

Σε κάθε περίπτωση, στην «κόκκινη» πλευρά του Λίβερπουλ, τονίζουν την... ατυχία του Γερμανού διεθνή, που επέλεξε να φύγει από τον σύλλογο λίγους μήνες πριν κατακτήσει το τρόπαιο με τα... μεγάλα αυτιά και πλέον δεν θα έχει την ευκαιρία -τουλάχιστον στο Τορίνο, με την PSG να καραδοκεί και για την χειμωνιάτικη μεταγραφική περίοδο- να κοντράρει την εν ενεργεία πρωταθλήτρια Ευρώπης.