Απίστευτο: Ο Στιβ Ντέιλ είχε πτωχεύσει 43(!) επιχειρήσεις πριν αναλάβει την Μπέρι

Με την Μπέρι πλέον να έχει διαγραφεί από την EFL, εντύπωσε προκαλεί το γεγονός πως η διοργάνωση έδωσε την έγκριση να αναλάβει την ομάδα ένας επιχειρηματίας ο οποίος πτώχευσε 43(!) επιχειρήσεις και όπως δήλωσε δεν ήξερε καν πως η Μπέρι είχε... ομάδα ποδοσφαίρου, ο λόγος για τον Στιβ Ντέιλ δηλαδή.



Απίστευτο: Ο Στιβ Ντέιλ είχε πτωχεύσει 43(!) επιχειρήσεις πριν αναλάβει την Μπέρι

Από σήμερα (28/8) η Μπέρι διαγράφτηκε μετά από 134 ολόκληρα χρόνια ιστορίας από τις επαγγελματικές κατηγορίες της EFL στο αγγλικό ποδόσφαιρο και πλέον ο Στιβ Ντέιλ θα... «κουβαλάει» την... «κατάρα» της ομάδας.

Μετά την διαγραφή λοιπόν, πολλές πληροφορίες βγήκαν στην επιφάνεια για τον Άγγλο επιχειρηματία, πληροφορίες οι οποίες προκαλούν σοβαρή εντύπωση.

Συγκεκριμένα, ο 61χρονος ιδιοκτήτης της Μπέρι κατά το παρελθόν κατάφερε να πτωχεύσει 43(!) επιχειρήσεις που είχε υπό την ιδιοκτησία του πριν αναλάβει τις «τύχες» της ομάδας και στην συνέχεια, όπως δήλωσε και ο ίδιος, δεν ήξερε πως ο σύλλογος που ανέλαβε είχε... ποδοσφαιρική ομάδα, με αιτιολογία πως δεν ήταν φίλος του ποδοσφαίρου.

Απίστευτα πράγματα λοιπόν!

Και αξιοσημείωτο είναι το ερώτημα, πως έδωσε την έγκριση η διοργάνωση της EFL να αναλάβει ένας τέτοιος επιχειρηματίας μία ποδοσφαιρική ομάδα.

Μαρίνος Πάντζης