Η αφιέρωση του Αντριάν στον Άλισον για το Super Cup

Ο Αντριάν αποκάλυψε τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον Άλισον μετά το Super Cup, με τον Ισπανό ν' αναγνωρίζει τη συμβολή του Βραζιλιάνου συναδέλφου του για την παρουσία της Λίβερπουλ στην Κωνσταντινούπολη και να του αφιερώνει την επιτυχία των «κόκκινων».  



Η αφιέρωση του Αντριάν στον Άλισον για το Super Cup

Ο Αντριάν έζησε ένα... θεότρελο 10ήμερο, αφού, από τις αρχές Αυγούστου που δεν είχε ομάδα για να παίξει και τις ατομικές προπονήσεις που έκανε στη Σεβίλλη αναζητώντας τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό, υπέγραψε στη Λίβερπουλ, είδε τον Άλισον να τραυματίζεται και έκανε αμέσως ντεμπούτο στην Πρέμιερ Λιγκ, παίζοντας και στον τελικό του Super Cup.

Εκεί, στο ματς της Κωνσταντινούπολης κόντρα στην Τσέλσι, ήταν ο καθοριστικός με την απόκρουση του πέναλτι του Άμπραχαμ και χάρισε το τρόπαιο στους «κόκκινους», όμως, δεν μπορούσε να ξεχάσει τον Άλισον.

«Ανταλλάξαμε μηνύματα, του είπα ότι ήταν τεράστια η συμβολή του για να είναι η Λίβερπουλ στον τελικό του Super Cup και του το αφιέρωσα γιατί ήταν εκ των σημαντικότερων στελεχών της επιτυχίας της ομάδας την περασμένη σεζόν στο Champions League. Του είχα πει και πριν το ματς με την Τσέλσι ότι θα παλεύαμε για να πάρουμε το τρόπαιο για εκείνον» είπε ο Αντριάν...

Κώστας Ζάλιαρης